<h1>Nieuwe merken</h1>

Nieuwe merken

Nieuwe merken

Je favoriete merken

Dat je het overzicht kwijtraakt tussen al onze merken, dat kunnen wij maar al te goed begrijpen. Deze hebben we netjes voor je in een overzicht gezet. Bij Ziengs verkopen we namelijk meer dan 100(!) merken! Van Dr. Martens tot Tamaris voor dames en van Timberland tot Skechers voor heren, voor iedereen is er wel een merk dat bij hem of haar past. Ook in onze kindercollectie vind je de tofste merken, zoals Shoesme en Bergstein. Het zijn er teveel om op te noemen! We begrijpen ook dat je soms wat meer wilt weten over een merk. Nou, dan zit je hier goed! Op deze pagina lees je namelijk alles over onze favoriete merken! Zo kan je alle voordelen van onze merken zelf ontdekken! 

Wist je dat Ziengs ook een aantal private labels heeft? Voor zowel dames, heren als kids hebben we een ruim assortiment. Ga naar een festival op je Ann Rocks sneakers, draag naar je werk Cellini boots, maak een wandeling op je Invinci loafers, vier de feestdagen in je nette Vertice veterschoenen of laat je kindje spelen op Muyters schoenen! Voor elke gelegenheid is er wel een eigen merk dat jouw outfit helemaal afmaakt. Ontdek het zelf in onze stories!

Nieuwe merken

Om te blijven vernieuwen, voegen we regelmatig nieuwe merken toe aan onze collectie. Deze kiezen wij niet zomaar en daarom lichten we nieuwe merken graag uit onze stories. Zo weten niet alleen wij, maar ook jij waar een merk voor staat en waarom wij deze toffe merken hebben toegevoegd aan onze collectie. Benieuwd geworden wat we recent hebben toegevoegd? Scrol dan maar snel naar beneden!

Lees hieronder nog meer over onze merken:

