MERK UITGELICHT: BJÖRN BORG

28 februari 2020 

Vanaf dit voorjaar is het merk Björn Borg binnen Ziengs verkrijgbaar voor het hele gezin. Waar veel mensen Björn Borg alleen kennen van het produceren van ondergoed zijn de schoenen van dit merk nu ook erg populair en kom je ze overal tegen!


Björn Borg is een Zweedse oud-toptennisser. Aan het eind van de jaren zeventig was hij de beste tennisspeler ter wereld. Björn Borg heeft meerdere overwinningen behaald op Wimbledon en Roland Garros. In zijn carrière heeft hij totaal 11 grandslamtitels gewonnen. Toen zijn carrière eindigde in 1982 bleek hij naast een succesvol sportman ook een erg succesvolle zakenman te zijn. Sinds 1987 bestaat het merk Björn Borg. Eerst bestond deze collectie alleen uit ondergoed, maar tegenwoordig omvat het assortiment onder andere sportkleding, badkleding, lingerie, tassen, brillen en schoenen!


Bij Ziengs hebben we de meest uiteenlopende schoenen van Björn Borg! Wil je graag een all-over witte sneaker? Hebben we! Of heb jij liever een gewaagde item met dierenprint? Goed nieuws, die hebben we ook! De sneakers van Björn Borg zijn bij Ziengs te vinden in allerlei verschillende modellen en kleuren.

Voor dames, heren én kids hebben we meerdere sneakers met opvallende prints. Zo kunnen de moeders twinnen met hun dochters door dezelfde sneakers te dragen met verschillende dierenprints. Maar je kunt ook zeker bij ons shoppen als je graag een basic exemplaar aan je schoenenkast wil toevoegen. De kleuren wit, zwart en blauw voeren de boventoon.

De nieuwste sneakers voor dames en heren zijn voorzien van een semi transparante laag in de zool. In deze zool zijn luchtkussens verwerkt die zorgen voor een flexibele veerkracht en extra loopcomfort. Deze sneakers passen bij iedere look en geven je outfit een stoere twist!


Een schoenenmerk dat dus bruist van kleur en passie en dat eigenwijs is tot in ieder detail. Volgens Björn Borg heeft iedereen iets speciaals, waardoor je het beste uit jezelf haalt. Deze schoenen geven jou dan ook een speciale, maar sportieve look waarmee je vol zelfvertrouwen de straat op kan! Voor welk paar ga jij?

