Home

/

producten

Dames accessoires

239producten

Dames accessoires 

De dames accessoires zijn bij ons onderverdeeld in sokken, tassen en schoenverzorging. Accessoires zijn voor vrouwen een belangrijker concept dan bij de mannen. In de middeleeuwen waren er wel heel andere ideeën over accessoires dan in deze tijd. Getrouwde vrouwen droegen bijvoorbeeld een hoofddoek en ongetrouwde vrouwen droegen een vlecht in het haar. Kettinkjes en sierspelden werden vooral gedragen door vrouwen van adel. Dames accessoires worden nu door iedereen gedragen en bij Ziengs vind je de mooiste tassen die je perfect kan combineren bij je nieuwe schoenen

Dames sokken

In ons assortiment kan je verschillende soorten dames sokken tegenkomen. Zowel lage als hoge, met of zonder print. Een neutraal printje dat overal bij te combineren is of een opvallende luipaardprint om de show te stelen, bij ons vind je het allemaal. Ook kom je de sneakersokken tegen, speciaal gemaakt om je sneakers nog meer op te laten vallen. Je draagt dan wel dames sokken, maar niemand die het ziet! 

Dames schoenverzorging

Van het merk Collonil vind je bij ons producten in de dames schoenverzorging categorie. Met deze producten voorkom je dat schoenen snel beschadigen en zorg je ervoor dat je extra lang kan genieten van je aankoop. Water en vuilafstotende spray doet het beste hun werk als de schoenen nog nieuw zijn, voorkomen is namelijk beter dan herstellen! Voor de dames schoenverzorging van Collonil ben je bij Ziengs op de goede plek.      

Dames tassen

De meeste dames tassen in ons aanbod zijn van het merk Cellini. De tassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en modellen. Je kan kiezen uit wel meer dan 25 modellen! In elke tas zijn er veel opbergmogelijkheden en bij sommigen zit er zelfs een tas in een tas. Neem jij altijd veel mee maar wil je niet een grote tas meesjouwen? De dames tassen van Cellini zijn relatief klein en hebben genoeg opbergmogelijkheden. 

Dames accessoires kopen

Ben je van plan dames accessoires te kopen? Bestel dan vandaag en wie weet heb je ze morgen al in huis! De perfecte sokken, tas of schoenverzorging gevonden? Vanaf € 39,99 bezorgen wij je bestelling gratis thuis. Ga je dames accessoires kopen, maar ben je niet geheel tevreden? Retourneren is geheel kosteloos!