HEYDUDE: schoenen die voelen als slippers

5 juli 2023

 

Hey dude! Ben jij al bekend met het merk: HEYDUDE? Zo niet, lees dan maar snel even verder. Want vanaf vandaag hebben we HEYDUDE niet alleen meer voor heren, maar ook voor dames! Al heel veel mensen zijn ontzettend fan van dit hippe casual merk, want samen met HEYDUDE wordt jouw leven een stuk makkelijker. Waarom? Dat vertellen we je in deze blog, lees je mee?

Zeg maar hallo tegen: HEYDUDE

HEYDUDE is een Italiaans schoenenmerk dat opgericht is in 2008. Ze ontwerpen lichtgewicht schoenen met een stijlvolle uitstraling. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit, het gemak en het comfort van de schoenen. Het motto van HEYDUDE is: "Het leven is ingewikkeld, HEYDUDE is er om het makkelijker te maken, te beginnen bij je schoenen." Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan vertellen wij je hieronder waarom HEYDUDE jou het leven zo makkelijk maakt.

Flex & Fold technologie voor extra comfort

Hoe het kan dat de schoenen van HEYDUDE zoveel comfort bieden? Dit komt door de zachte memory foam zool in combinatie met de Flex & Fold technologie. Deze technologie heeft alle voordelen van een luxe schoen, maar het verschil is dat het voelt alsof je een zachte slipper draagt. De ultralichte schoenen van HEYDUDE rekken namelijk heel goed mee met je voeten waardoor je voeten alle ruimte hebben om te bewegen. Ook lekker voor het herstel na sporten, tijdens warme zomerdagen of tijdens het werk. De schoenen van HEYDUDE draag je eigenlijk het liefst gewoon altijd, want een fijner gevoel aan je voeten kun je niet vinden!

Blote voeten maar dan nét even anders

Wat is nu lekkerder dan lopen op blote voeten? De schoenen van HEYDUDE laten je denken dat je op blote voeten loopt door het zachte memory-foam van de schoenen! Dit ‘blotevoetengevoel’ heb je gegarandeerd bij de schoenen van HEYDUDE! De wijde pasvorm in combinatie met de zachte binnenkant, zorgen ervoor dat je tenen lekker veel ruimte hebben. Daarnaast is het memory foam ook nog eens ergonomisch gemaakt en ondersteunen ze de natuurlijke balans van je lichaam. HEYDUDE ontwikkelt elk jaar nieuwe designs, materialen en technologieën om zo de meest geavanceerde schoenen te maken – zo loop je altijd op de best mogelijke schoenen.

In een handomdraai je schoenen aan met het easy-on-systeem

In een druk en gehaast leven willen we het liefst zo snel mogelijk buiten staan. Daarom kun je alle schoenen van dit merk makkelijk aantrekken. Dit komt door het ingebouwde easy-on-systeem. Instappen, ready, go! Met dit systeem sta jij in een handomdraai buiten.

Ook zijn de zolen schokabsorberend en geven ze je goede grip. Zo kan je er goed een lange wandeling op maken. Doordat de schoenen zo licht zijn, zijn ze perfect voor in de zomer. Een musthave voor op je vakantie, want de schoenen van HEYDUDE voelen aan als slippers, bieden je veel ondersteuning, houden je voeten koel en je kan er mee sporten en wandelen. Met dit merk heb jij geen andere schoenen meer nodig in je koffer. We zeiden het al: HEYDUDE maakt jouw leven een stuk makkelijker!

Shop HEYDUDE voor dames en heren nu bij Ziengs

Zoals jullie misschien al wel eerder hadden gezien, was de herencollectie al te verkrijgen in de webshop. En omdat HEYDUDE een groot succes is, hebben we dit nu ook aangevuld met de damescollectie! Daarnaast kun je nu de collectie van HEYDUDE ook in de winkels vinden. Want niet alleen HEYDUDE wil jouw leven makkelijker maken, ook het team van Ziengs wil dat. Met het merk HEYDUDE vind jij vandaag nog de perfecte schoen.

Net zo enthousiast geworden als wij? Vergeet dan niet jouw nieuwe aanwinst met ons te delen op Instagram @ziengsschoenen. Voor welk paar ga jij?

