Elise Gastblog: Birkenstock

29 mei 2018 

Het hele jaar kijk ik reikhalzend uit naar het moment dat ik weer open schoenen aan kan, het leven is op de een of andere manier net iets fijner op slippers of sandalen! Heerlijk die frisse wind langs je voeten en je kunt je mooi gemanicuurde teennagels eindelijk weer showen! De associatie met lange dagen op het strand of in het park roepen zulke fijne gevoelens bij me op, dat ik bij de eerste mooie lentedag gelijk het internet afstruin naar leuke open exemplaren.

 

Voor dit seizoen heb ik voor Summer en mij gekozen voor nieuwe Birkenstocks. Eens in de zoveel tijd maken ze een comeback en dit jaar is het weer zover! Ik zag ze de afgelopen tijd steeds vaker voorbij komen, en ik vond ze gelijk weer leuk. Comfy en casual, dat kan ik wel gebruiken als mama van twee. Ik koos voor mijzelf mooie lichtbruine Arizona’s, en voor Summer een bijpassend model maar met een gaaf spetterprintje. Ze was er gelijk helemaal gek op, vooral op het open en dicht maken van de gespjes haha.

Summer heeft mijn liefde voor open schoentjes van mij overgenomen denk ik, want ze zou het liefst het hele jaar door sandalen dragen. Gedurende de winter vraagt ze er regelmatig om, en verzeker ik haar ervan dat ze in de lente echt sandalen mag dragen. Wanneer het dus eenmaal officieel lente is kom ik er ook niet meer onder uit! Zelfs op dagen waarop de temperatuur weer is gedaald naar 8 graden en het met bakken uit de hemel komt zegt ze “maar het is lente dus dan mag ik mijn sandalen aan”! De voorspellingen zien er gelukkig goed uit de komende tijd dus dan kan ze lekker elke dag haar nieuwe sandalen aan.

 

