Shop nu 20% korting op slippers en sandalen!*

Home

/

Inspiratie

/

Merken

/

SAMENWERKING ZIENGS X ALBOE

SAMENWERKING ZIENGS X ALBOE

Datum5 augustus 2019

Met trots presenteren wij de Ziengs X ALBOE collectie! Deze mooie collectie is gericht op meisjes en hun mama’s en bestaat uit 4 meisjesschoenen en 1 damesschoen. De Ziengs X ALBOE schoenenlijn staat helemaal in het teken van durven, wat betekent dat alle schoenen een stoer randje hebben!

De schoenen uit de ALBOE collectie zijn ontworpen door Kim Jacobs, in samenwerking met Muyters. Dit is een eigen schoenenmerk voor kinderen van Ziengs. Een van de meisjesschoenen is ook in een damesversie uitgebracht zodat moeders kunnen ‘twinnen’ met hun dochtertje. Dus zoeken jij en je kleine meisje nog een nieuw paar schoenen voor het najaar? Neem dan zeker een kijkje tussen de ALBOE schoenen!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag een paar Ziengs X ALBOE schoenen kopen? Sla dan snel je slag, online of in één van onze 80 Ziengs winkels.

Nog niet bekend met ALBOE? ALBOE werd op 21 oktober 2015 opgericht door beste vriendinnen Kim Jacobs en Ilonka Smits. Wat begon als blog over alles wat het leven leuker maakt (ALBOE: A Little Bit Of Everything), groeide door het moederschap uit tot een online mama platform over het ‘échte leven als mama’. Met een populair YouTube kanaal, drie Instagram accounts, de Facebook pagina, Pinterest en uiteraard de blog bereikt ALBOE maandelijks tienduizenden vrouwen.

Kim Jacobs: "Ik ben geboren en getogen in het zuiden van het land. Sinds 2009 spam ik het internet met mijn blogs, social media posts en video's. Tijdens mijn zwangerschap heeft mijn platform (ALBOE.nl) een flinke groei doorgemaakt. Sindsdien worden mijn avonturen in het relaxte moederschap en in het leven als ondernemer wekelijks gevolgd door tienduizenden vrouwen. Hoe cool? Voor onze schoenenlijn zijn we gegaan voor een stoere mix van biker en luipaard met gouden details als finishing touch. Mila en ik hopen dat je net zoveel plezier van je laarzen zult hebben als wij!"

Bij alle meisjesschoenen ontvang je nu ook exclusief een Ziengs X ALBOE tasje en een sleutelhanger. Maar let op, deze goodies zijn OP = OP!

Om deze onwijs leuke samenwerking te vieren hebben we drie Meet & Greets georganiseerd. Op deze dagen zal de Ziengs winkel helemaal in ALBOE sfeer zijn en heb je tijd om de collectie te bekijken (en uiteraard kopen) en te kletsen met Kim! Kom jij langs op één van onderstaande momenten:

  • 4 september 2019: Ziengs Breda (Karrestraat 2, 4811 WT Breda) van 14:00 - 16:00 uur
  • 11 september 2019: Ziengs Groningen (Grote Markt 4, 9712 HT Groningen) van 14:00 - 16:00 uur
  • 18 september 2019: Ziengs Woerden (Voorstraat 41, 3441 CE Woerden) van 14:00 - 16:00 uur