NIEUW BIJ ZIENGS: TEVA

19 april 2019

 

Nu de zon zich steeds meer laat zien en de temperaturen langzaamaan oplopen kunnen de sandalen weer uit de kast gepakt worden! Ben jij toe aan een nieuw paar of ga je binnenkort op vakantie en kan je daar wel een paar leuke en stevige sandalen bij gebruiken? Dan is ons nieuwe merk Teva interessant voor jou!

Teva sandalen werden in 1984 bedacht door Mark Thatcher, destijds een riviergids in de Grand Canyon. Omdat Mark bang was dat hij zijn slippers verloor, knoopte hij zijn horlogebandje van klittenband rond zijn enkels en aan zijn slippers vast. Hiermee was het merk Teva geboren, wat ‘natuur’ betekent in het Hebreeuws.

 

Teva heeft verschillende collecties uitgebracht waaronder Tirra, Hurricane, Sandborn en Original met sandalen voor dames, heren én kinderen. Al deze sandalen zijn waterbestendig, dus kinderen kunnen er naar hartenlust mee door het water banjeren. Het uitgangspunt van Teva is om sandalen te maken die ondersteuning en grip bieden en tegelijkertijd comfortabel zitten.

Om dat waar te maken hebben de sandalen een stevige maar toch flexibele zool waarmee je veilig loopt op natte en gladde oppervlakken en op zowel harde als onverharde wegen. Ook is het voetbed zo ontworpen dat je er probleemloos urenlang op kan wandelen. Of dat nou op het strand, in de bergen of in de stad is. En niet geheel onbelangrijk, de Teva sandalen zien er met alle beschikbare kleurtjes en printjes ook nog eens hartstikke leuk uit!

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in onze Teva collectie voor dames, heren en kinderen. Goed om te weten: bij aanschaf van een paar Teva sandalen maak je op dit moment (van 15 april tot & met 4 mei 2019) ook nog eens kans op tickets voor Safaripark Beekse Bergen voor het hele gezin! Kijk voor meer informatie op onze actiepagina.

 

