ANNELIJN GASTBLOG: BERGSTEIN

26 november 2018 

Hi! Ik ben Annelijn en heb 2 kindjes Maen (4) en Dapper (1). We wonen in Amsterdam om de hoek van het Vondelpark, dus daar zijn we dan ook vaak te vinden. Je kunt me vinden op Instagram onder de naam: @dappermaentje.

Tijdens de herfst en in winter zijn goede regenlaarsjes een musthave toch? Want weer of geen weer Maen en Dapper willen naar buiten en lopen geen plas voorbij zonder er in gesprongen te hebben. Smeerkezen, vies worden en alles wat nat en onder modder zit door je moeder mee naar huis laten zeulen is toch tenslotte het doel de koudere seizoenen?

 

Elsa zou zeggen: “let it go”. En dat doe ik dan ook maar, maar wel erg lekker als ze dan regenlaarsjes dragen. Ik heb gekozen voor de gevoerde Bergstein laarsjes zodat ze geen koude ijsteentjes krijgen.

 

Maar dan ... de kleur! Het is een heuze snoepwinkel want alle kleuren van de regenboog zijn beschikbaar in de shop. Ik ging voor makkelijk: zwart, met vrijwel alles te combineren en vond het zo gezellig als ze dezelfde laarsjes zouden dragen.

 

Ik heb mijn dochter Maen van 4 maar niet verteld dat er ook roze laarsjes te koop zijn

Verder over mijn schoenen ik switchte zelf tijdens mijn zwangerschap al naar wat comfortabelere schoenen ... dat klinkt nu als ik deze zin over lees als WOW deze vrouw heeft de handdoek in de ring gegooid. Nee hoor! Maar ik ben heel blij met deze keuze, ik kan daardoor een veel leukere moeder zijn. Sinds mijn studententijd heb ik de zwarte Classic Desert Boots van Clarks al in mijn kast staan, nu heb ik voor de aankomende herfst en winter de groene Chelsea Boots van Clarks gekocht ... deze gaan super onder een lange jurk of een rok!

Ik draag nog weleens schoenen met een hak, maar met wat ik hierboven heb uitgelegd in mijn achterhoofd, shopten wij recent via Ziengs dus de Clarks schoenen voor mij en de Bergstein laarsjes voor de kids. Succes met zoeken naar jullie parels tussen de tal van schoenen in de shop!

Liefs Annelijn
