new balance
De sneaker comeback van dit moment

20 januari 2023 

 

New Balance sneakers! Wie kent ze niet? De sneakers met de herkenbare N aan de zijkant zijn niet meer weg te denken uit het straat- en modebeeld. Wist je dat dit merk al meer dan 100 jaar teruggaat in de tijd en dat het is ontworpen op basis van hoe een kip zich in balans houdt? Wil je weten hoe het kan dat dit merk een absolute comeback heeft gemaakt? Lees dan snel verder in deze blog.

Met New Balance terug in de tijd

New Balance werd in 1906 opgericht door William J. Riley en dat deed hij destijds op wel een heel aparte manier: hij keek namelijk hoe een kip zich goed in balans kon houden. Want denk maar eens na, dat doen ze best heel goed op die dunne pootjes. Op basis van dit onderzoek heeft hij inlegzolen ontworpen voor mensen met rug- en voetproblemen. Met deze bevindingen is al snel het merk New Balance ontstaan. Hij richtte zich op schoenen die vooral lekker moesten zitten. Niet te veel gedoe, gewoon een comfortabele sneaker. Inmiddels is New Balance uitgegroeid tot één van de meest populaire sport- en lifestyleschoenenmerken. Want hey, schoenen met een retro uitstraling zijn al jaren helemaal hip!

New Balance voor iedereen

Al jaren is iedereen gek op de schoenen van New Balance! Vanaf de jaren ’60 begonnen beroemde sporters en bekendheden de schoenen massaal te dragen. Vanaf dat moment ging New Balance zich meer richten op lifestyle schoenen met een sportieve look en werden ze echt ontzettend populair. Ook nu dragen beroemdheden, zoals Rihanna en Leonardo DiCaprio, de New Balance sneakers - en dat gewoon zonder betaalde samenwerkingen, maar gewoon omdat het zulke toffe sneakers zijn!

De schoenen van New Balance kunnen door vrijwel iedereen gedragen worden. Of je nou jong of oud bent, de schoenen passen al snel bij elke stijl. Van stijlvolle sneakers tot aan trendy chunky sneakers – New Balance heeft het allemaal! Ga voor New Balance 530 of 327. Jouw New Balance sneakers worden al snel je favoriete paar schoenen. Je matcht ze namelijk makkelijk onder elke outfit en daarnaast loop je ook nog eens op wolkjes. Wat wil je nog meer?

Conclusie: we kunnen niet meer om New Balance heen. We zien ze overal en ze worden gedragen onder elke denkbare outfit. De schoenen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de kast van iedere trendy man, vrouw of kind. 

De kracht van New Balance

De schoenen van New Balance zijn betaalbaar. Top! Want een extra paar New Balance sneakers kopen is altijd een goed idee! Daarnaast worden de schoenen geproduceerd op een milieuvriendelijke manier. Er worden bewuste keuzes gemaakt met als doel uiteindelijk een schoen te ontwikkelen die gemaakt is van 100% afbreekbaar materiaal.

New Balance werkt op een maatschappelijk verantwoorde manier. Het personeel wordt goed behandeld, want alleen op deze manier gelooft het merk erin de juiste schoenen te kunnen ontwikkelen. Wist je dat New Balance in de Verenigde Staten wordt geproduceerd? Hierdoor kan je ervan uitgaan dat de schoenen onder fijne omstandigheden worden ontwikkeld. En dat is fijn, want bij Ziengs hebben we duurzaamheid namelijk hoog in het vaandel staan. Ook is de maatschappelijke betrokkenheid van dit merk hoog. New Balance steunt namelijk veel organisaties die bijdragen aan een gezonde leefstijl.

Welk paar New Balance kies jij?

Dat we niet meer om New Balance heen kunnen, is je vast al opgemerkt. Iedereen houdt van New Balance! Bekijk de collectie van New Balance bij Ziengs eens. Welke model past het beste bij jou? Waarschijnlijk kun je tussen alle leuke modellen lastig een keuze maken. Geen probleem! Laat je adviseren in onze winkels of denk nog eens na welk soort sneaker jij het snelst aan zou doen. Wij weten zeker dat jij met de keuze van een New Balance sneaker ontzettend blij gaat zijn. Ook heb je met deze sneakers gegarandeerd de looks van een ware fashionista! Dus kom maar op met die complimentjes over jouw nieuwe sneakers. Don’t forget om jouw nieuwe aanwinst met ons te delen op Instagram @ziengsschoenen! Voor welk paar ga jij? 

