Home

/

producten

Tamaris

Tamaris online bij Ziengs

Een van origine Duits bedrijf met passie en liefde voor het ontwerpen van schoenen, waarbij stijl, comfort en prijs elkaar uitstekend aanvullen. Tijdens het ontwikkelen van de Tamaris hoge laarzen, enkellaarsjes, Chelsea boots en andere schoenen houden de ontwerpers een brede visie waarbij er veel ruimte is voor de verbeelding. Dit eenvoudige maar geniale recept heeft gezorgd voor het succes dat Tamaris inmiddels alom bekend en favoriet is van vele vrouwen. Ook Ziengs is fan! Het is een van onze favoriete merken en daardoor vind je ook een groot aanbod Tamaris schoenen online bij Ziengs.

image.png

Tamaris schoenen

Als je een paar Tamaris damesschoenen aanschaft maak je een goede keuze. Je kiest voor een merk dat jou het beste van alle werelden wil geven. Een Tamaris schoen is namelijk comfortabel, stijlvol, van hoge kwaliteit en afgestemd op de beste prijs.

Of het nu gaat om een ​​extravagante must-have Tamaris pump van de catwalk, casual Tamaris sneakers of klassieke zwarte Tamaris enkellaarsjes, wij hebben ze voor jou. Omdat we fan zijn van Tamaris hebben we daarom ook altijd honderden unieke paren ruim voor je op voorraad. Er is een passende schoen voor iedere gelegenheid!

Tamaris collectie

Elk seizoen creëert het merk een gevarieerde collectie die erop wacht ontdekt te worden door trendbewuste vrouwen. Maar niet alleen ontwikkelt Tamaris schoenen op basis van trends, ook is Tamaris vooruitstrevend als er wordt gekeken naar schoen technologie.

Zo zijn er verschillende feelgood-technologieën ontwikkeld waardoor je gemakkelijk een avond op de Tamaris sandalen met sleehak doorkomt.

Wist je dat: Tamaris zo geliefd is dat 70% van de vrouwen in Duitsland minstens één paar Tamaris-schoenen bezit?

Tamaris Greenstep

In de Tamaris Greenstep collectie vind je schoenen die op een duurzame manier zijn ontwikkeld. Zo is het ontwerpproces de afgelopen jaren steeds meer gedigitaliseerd en is de aanschaf van monsters voor de schoenmodellen verminderd. Ook worden de Tamaris Greenstep schoenen vanaf de zomer van 2022 uitsluitend in Portugal geproduceerd, in plaats van in Azië. Ook bij de verpakking van de modellen wordt gedacht aan het milieu. Zo worden alle Tamaris Greenstep modellen verpakt in materiaal met het FSC-keurmerk.

Tamaris kopen

Tamaris schoenen zijn gericht op de modieuze vrouw en zijn geïnspireerd op de laatste mode trends. Vanuit daar worden ze vertaal naar de verschillende Tamaris collectielijnen. Heb jij dus besloten om iets van Tamaris te kopen? Dan heb je een keuze uit een breed assortiment bij Ziengs.

Je vind bij Ziengs onder andere de sportieve, modieuze schoenen uit de Fashletics lijn. Deze lijn richt zich op comfort en dagelijks, casual gebruik. Binnen deze lijn zijn de schoenenontwerpers van Tamaris constant op zoek naar verbeteringen, gericht op het verbeteren van zolen, aansluitende breedtematen, orthopedische toepassingen en zachte maar stevige materialen voor dagelijks gebruik. 

Ook wil Tamaris de zakelijke markt op zijn wenken bedienen. De collectie heeft hierdoor altijd tijdloze, elegante modellen die uitstekend geschikt zijn voor dagelijks gebruik. 

Tamaris winkels

Wil je graag je Tamaris schoenen in een winkel passen? Er zijn Ziengs winkels verdeeld over het land. De medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van het mooiste paar Tamaris schoenen. Ook zijn er Tamaris winkels in Assen en Rotterdam waar je een groot aanbod van het merk kan vinden.