Klantenservice


Top 10 veelgestelde vragen

Hoe retourneer ik een artikel?
Je kunt jouw artikel retourneren in één van onze Ziengs filialen. Vul het retourformulier in en neem deze samen met jouw kassabon of factuur mee naar een winkel. Vind onder het tabblad ‘vestigingen’ op de homepage een Ziengs winkel bij jou in de buurt. Je kunt jouw bestelling ook retour zenden per post. Vul het bijgevoegde retourformulier in en stuur het artikel in de originele doos naar Ziengs Schoenen, antwoordnummer 191, 9400 VB Assen.
Hoe weet ik wat de status van de verzending van mijn bestelling is?
In jouw account kun je de meest actuele status van jouw bestelling bekijken. Log in en ga naar het besteloverzicht in ‘Mijn Ziengs’ om de status van jouw bestelling te bekijken.
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Wij streven te allen tijde naar verzending binnen 1 werkdag (indien er geen andere bezorgdag is gekozen). Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je hiervan een bevestiging per mail. Zodra de bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een e-mail met een track&trace code van PostNL waarmee je de bestelling kunt volgen.
Ik heb een artikel retour gestuurd, wanneer ontvang ik mijn nieuwe artikelen?
De nieuwe artikelen worden verstuurd op het moment dat de retour gezonden artikelen door Ziengs worden ontvangen en goedgekeurd.
Hoe plaats ik een bestelling bij Ziengs?
Je kunt heel gemakkelijk bestellen bij Ziengs (ook met je tablet of smartphone!). Zoek in de webshop naar het artikel naar keuze, kies jouw maat en plaats deze in jouw winkeltas. Vervolgens doorloop je de stappen in de kassa en wanneer de betaling is geslaagd is je bestelling geplaatst. Je ontvangt een bevestigingsmail om je bestelling te bevestigen.
Kan ik mijn bestelling ruilen?
Je kunt jouw artikel ruilen voor een andere maat. Als je een ander artikel wenst te ontvangen, dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen op onze website.
Moet ik verzendkosten betalen bij het retourneren van mijn bestelling?
Voor het retour zenden van een artikel vanuit Nederland naar Ziengs worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
Ik heb een artikel retour gestuurd, wanneer ontvang ik mijn geld retour?
Zodra de retour gezonden artikelen worden goedgekeurd en geaccepteerd door Ziengs zal de retourbetaling in behandeling worden genomen. Retourbetaling vindt plaats binnen 7 werkdagen.
Wat kost het mij om een pakket te laten bezorgen? En wat zijn de kosten als ik het pakket wil retourneren en/of ruilen?
Het verzenden van een bestelling is altijd gratis (in Nederland en Belgie), evenals ruilen en retourneren. Vanuit Belgie zijn ruilingen en het retourneren voor rekening van de consument.
Kan ik online kroontjes sparen en deze online laten verzilveren?
Op dit moment is het nog niet mogelijk om online kroontjes te sparen en te verzilveren. Hier wordt aan gewerkt!Klantenservice
0592 - 201 238 (lokaal tarief)
klantenservice@ziengs.nl

Bereikbaarheid klantenservice

maandag 07:30 tot 18:00
dinsdag 07:30 tot 18:00
woensdag 07:30 tot 18:00
donderdag 07:30 tot 18:00
vrijdag 07:30 tot 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Adresgegevens
Ziengs Schoenen B.V.
Transportweg 14
9405 PR Assen

Postbus 969
9400 AZ Assen

Algemeen
0592 379 379 (lokaal tarief)

