Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Je bestelling volgen
Je bestelling volgen
Je gegevens wijzigen
Je gegevens wijzigen
Alle bestellingen bekijken
Alle bestellingen bekijken
Saldo VIP Card
Saldo VIP Card

Top 10 veelgestelde vragen

Ik heb een artikel retour gestuurd, wanneer ontvang ik mijn geld retour?
Momenteel is het erg druk. Hierdoor duurt het verwerken van retourzendingen langer dan gebruikelijk. Er wordt met man en macht gewerkt om alle retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken. We raden aan om het verzendbewijs van de retourzending van je pakket te bewaren tot je retour is verwerkt. Is er maar een gedeelte van je retour verwerkt? Dit gebeurt wel eens. Maak je geen zorgen, de rest van je retourzending verwerken we op een later moment. Zodra de retour gezonden artikelen worden goedgekeurd en geaccepteerd door Ziengs zal de terugbetaling in behandeling worden genomen. De terugbetaling vindt daarna plaats binnen 7 werkdagen. Indien je voor Afterpay hebt gekozen zal je factuur, afhankelijk van je bestelling, geheel of gedeeltelijk worden geannuleerd. Heb je al betaald? Dan zal dit bedrag binnen enkele werkdagen door Riverty worden teruggestort op je rekening.
Hoe weet ik wat de status van de verzending van mijn bestelling is?
Via de track & trace code die je van ons per mail ontvangt kun je jouw pakket volgen. Heb je een Ziengs account? Dan kan je daar ook de meest actuele status van jouw bestelling bekijken.
Hoe retourneer ik een artikel?
Je kan jouw artikel retourneren in een Ziengs filiaal of per post. Ga je naar een van onze winkels? Vergeet dan niet het ingevulde retourformulier samen met jouw kassabon of factuur mee te nemen. Je kan de bestelling ook kosteloos retour sturen per post vanuit Nederland. Stuur hiervoor het artikel samen met het ingevulde retourformulier in de originele doos op naar: Ziengs Schoenen, antwoordnummer 191, 9400VB Assen. Bewaar voor alle zekerheid je verzendbewijs totdat je een retourbevestiging van ons ontvangt.
Kan ik mijn bestelling ruilen?
Je kunt jouw artikel ruilen voor een andere maat. Als je een ander artikel wenst te ontvangen, dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen op onze website.
Ik heb een artikel retour gestuurd om te ruilen, wanneer ontvang ik mijn nieuwe artikelen?
Het nieuwe artikel wordt verstuurd wanneer het retour gezonden artikel door Ziengs is ontvangen en goedgekeurd. Op dit moment ontvang je een email van ons.
Zijn er verzendkosten?
Het verzenden van een bestelling naar Nederland of België is gratis vanaf € 39,99. Voor bestellingen onder € 39,99 rekenen we € 3,50. Voor verzending naar Duitsland berekenen we € 6,95 verzendkosten.
En wat zijn de kosten als ik mijn bestelling wil ruilen of retourneren?
Ruilen en retourneren vanuit Nederland is kosteloos. Woon je in België? Dan zijn de kosten voor ruilen of retourneren voor eigen rekening.
Kan ik online kroontjes sparen en deze online laten verzilveren?
Zeker! Wanneer je je aanmeldt als VIP klant bij Ziengs dan ontvang je kroontjes bij al je aankopen. Bij elke €25 die je bij Ziengs besteedt, ontvang je 1 kroontje. 16 gespaarde kroontjes geven je direct €25 shoptegoed op alle niet-afgeprijsde artikelen vanaf €25. Kijk voor alle informatie hier: https://www.ziengs.nl/vip/ of neem contact op met onze klantenservice.
Waar verzilver ik mijn kortingscode?
Je kan jouw kortingscode in de winkeltas invullen, wanneer je klikt op ‘Heb je een kortingscode?’ en vervolgens op ‘voeg toe’. Het kortingsbedrag wordt dan direct in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

Zelf regelen via Mijn Ziengs
Zelf regelen via Mijn Ziengs
Stel je vraag via e-mail
Stel je vraag via e-mail
Chat met een medewerker
Chat met een medewerker Vul het contactformulier in
Bel ons
Bel ons 09.00 - 21.00 uur
