Vind hier onze openingstijden met Koningsdag!

Home

/

producten

Van Lier heren veterschoenen

Van Lier veterschoenen

Met een paar veterschoenen van Van Lier weet je zeker dat je er stijlvol bijloopt! De schoenen zijn gemaakt van de beste kwaliteit leer waardoor de schoenen soepel lopen en lang meegaan. Bijzonder aan dit leer is dat de oneffenheden en de natuurlijke kleur van het leer zichtbaar blijven. Hierdoor is elke schoen uniek! Met hoge en lage exemplaren in allerlei kleuren bevat de Van Lier veterschoenen collectie voor ieder wel wat wils!

Van Lier veterschoenen cognac

Het grootste deel van de Van Lier veterschoenen collectie bestaat uit schoenen in de kleur cognac. Zowel bij dames als bij heren is dit dé modekleur van het moment. Cognac oogt chic en is makkelijk te combineren. In onze collectie vind je cognackleurige sneakers maar ook nette schoenen. Alle schoenen van Van Lier zijn voorzien van mooie details, zoals een subtiele inzet of print. Dit maakt de Van Lier veterschoenen bijzonder en tijdloos. 

Van Lier veterschoenen Sabinus

Van Lier heeft verschillende soorten veterschoenen in hun collectie, waaronder de Sabinus schoenen. Deze nette schoenen stralen elegantie uit en klasse uit en lopen daarnaast heerlijk. Net als de andere schoenen van Van Lier zijn de Sabinus veterschoenen gemaakt van het beste leer. Draag deze schoenen onder je pak of pantalon en in het weekend onder je jeans. Net als de meeste andere Van Lier veterschoenen zijn Sabinus schoenen vaak voorzien van kleine bijzondere details.

Van Lier veterschoenen sale

Er zijn bij Ziengs regelmatig Van Lier veterschoenen in de sale te vinden dus neem hier zeker een kijkje! In de sale vind je de mooiste nette schoenen en sneakers voor hele scherpe prijzen. Wees er wel snel bij want voor je het weet is jouw maat uitverkocht. Wist je dat ruilen en retourneren bij ons kosteloos is? En wanneer je jouw Van Lier veterschoenen vandaag bestelt, dan ontvang je ze waarschijnlijk morgen al in huis!