Home

/

producten

Heren accessoires

Heren accessoires

Bij Ziengs kan je heren accessoires vinden zoals riemen, sokken en schoenverzorging. Het woord accessoire is afkomstig vanuit het Frans en betekent ook wel een bijkomend, niet noodzakelijk iets wat behoort bij iets wat wel noodzakelijk is. Schoenen zijn bijvoorbeeld noodzakelijk, maar de verzorging ervan niet. Vroeger waren accessoires al erg belangrijk. De mannen van adel droegen vaak een wapenuitrusting, een mantel en vaak handschoenen. Tegenwoordig spelen heren accessoires nog steeds een grote rol, kijk maar naar riemen, sokken en bijvoorbeeld petten.

Heren riemen

De heren riemen in ons assortiment zijn allemaal gemaakt van leer. Je kan de riemen vinden van ons eigen merk, van onze schoenenlijn Signatura en van Floris van Bommel. Voor elke outfit vind je bij ons wel een bijpassende riem. Kleuren als zwart, wit, donkerblauw en cognac zijn bij veel verschillende kledingstijlen te combineren. Dus, steek jezelf een hart onder de riem en koop je heren riemen bij Ziengs!

Heren schoenverzorging

Heren schoenen hebben af en toe een beetje schoenverzorging nodig. Zo kan je van het merk Collonil verschillende kleuren waterstop vinden. Dit zorgt ervoor dat leer goed beschermd wordt en geeft de kleur van het leer weer terug. De tube is voorzien van een sponskop, waardoor het gemakkelijk op leer kan worden aangebracht. Ook vind je schoenspanners van Floris van Bommel in ons assortiment heren schoenverzorging. 

Heren sokken

Heren sokken beschermen de voeten tegen kou en wrijving van de schoenen. Zo voorkom je bijvoorbeeld ook die vervelende blaren. Bij ons kan je hoge, lage en sneakersokken vinden. Ook van de populaire Happy Socks kom je veel verschillende vrolijke printjes tegen. Voor de perfecte outfit combinatie shop je je heren sokken bij Ziengs!