Home

/

producten

Van Lier

21producten

Van Lier schoenen

Van Lier schoenen zijn schoenen voor de modebewuste man. Het Nederlandse familiebedrijf bestaat al sinds 1815 en staat bekend om de ambachtelijk gemaakte nette schoenen. Door het complexe en traditionele productieproces zijn de schoenen van hoogwaardige kwaliteit. In onze uitgebreide Van Lier collectie vind je naast nette schoenen ook stijlvolle sneakers en veterboots.   

Van Lier herenschoenen

In het looiproces van de Van Lier herenschoenen blijven de huidplooien en littekens in het leer behouden. Dit maakt de schoenen net iets meer bijzonder.  Het looien van het leder duurt ongeveer 30 dagen en geeft het leer een eigen karakter. Bijzonder aan het plantaardig gelooide leer is verder dat het volledig biologisch afbreekbaar is. Elk paar Van Lier herenschoenen is dus uniek en duurzaam!    

Van Lier sneakers

Sneakers van Van Lier zijn perfect voor mannen die er graag comfortabel maar wel stijlvol bijlopen. De sneakers zijn gemaakt van leer en kunnen zowel onder een nette als onder een casual outfit gedragen worden. Het kwalitatief hoogwaardige leer en de neutrale kleuren zorgen voor een chique uitstraling. Combineer de Van Lier sneakers met een bijpassende riem en je bent helemaal klaar om te gaan!  

Van Lier schoenen sale

Er zijn regelmatig Van Lier schoenen in de sale te vinden. Neem hier dus zeker een kijkje om te zien of jouw favoriete model met korting verkrijgbaar is. We raden je aan om er snel bij te zijn, voordat je maat is uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van de Van Lier schoenen sale? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en wees er als eerste bij!