Slippers

Slippers heren

Als je het hebt over heren slippers denken veel mensen aan teenslippers of badslippers. Maar wist je dat de Romeinen vroeger slippers droegen met een bandje tussen de tweede en derde teen? En dat de Grieken juist de variant droegen met een bandje tussen de eerste en tweede teen, zoals wij dat nu ook doen? Vandaag de dag zijn er nog steeds ontzettend veel verschillende soorten heren slippers, te vinden in ons ruime assortiment!

Badslippers heren

Sommige heren vinden het niet fijn een bandje tussen de tenen te hebben, dan zijn badslippers vaak geschikter. Badslippers hebben een brede voetband en zijn vaak ook verkrijgbaar met klittenband! Badslippers voor heren zijn ideaal om te gebruiken bij het douchen na het sporten, naar het zwembad of naar het strand.

Leren slippers heren

Comfortabele slippers waar je goed op kan lopen zijn leren slippers voor heren, bijvoorbeeld die van Birkenstock. Als je deze slippers een tijdje hebt ingelopen, zijn ze helemaal naar de pasvorm van je voeten gevormd. Daarnaast zorgt een zacht laagje suède op het leren voetbed voor een zacht effect. In ons assortiment kan je ook leren slippers voor heren van andere merken vinden, onder andere Rieker en Panama Jack.

Teenslippers heren

In de zomer zijn ze er weer in overvloed, met het mooie weer kom je ze overal tegen: de teenslippers voor heren. Een populair merk die je heel vaak tegen komt is Ipanema, met dat Braziliaanse vlaggetje. Altijd al willen hebben? Bij Ziengs kan je verschillende teenslippers voor heren van Ipanema vinden!

Slippers heren kopen

Het wordt buiten steeds warmer en je oude slippers zijn versleten en hebben hun beste tijd gehad, tijd om nieuwe heren slippers te kopen. Slippers zijn namelijk veel luchtiger dan schoenen en veel makkelijker aan- en uit te trekken. Kijk nu in ons assortiment en koop je favoriete nieuwe paar heren slippers.

