Home

/

producten

Birkenstock heren slippers

Birkenstock heren slippers

Bij Ziengs vind je online een heleboel Birkenstock slippers voor heren. Steeds meer heren besluiten Birkenstock slippers of sandalen te dragen vanwege het comfort en de hippe uitstraling. De heren slippers zitten erg prettig om de voet en geven veel steun aan je rug. Na de Birkenstock slippers te hebben ingelopen, loop je met je hoofd in de wolken met de Birkenstock heren slippers.

Birkenstock slippers heren wit

Stel je voor: je hebt altijd al Birkenstock heren slippers willen hebben in het wit. Het is buiten lekker weer, het zonnetje schijnt en je staat voor de spiegel. Je hebt besloten om de show te stelen met een zwarte outfit, maar je hebt nog niks om je voeten: nu is het moment daar! Ziengs heeft voor jou verschillende witte heren slippers en sandalen online klaar staan, bijvoorbeeld de Ramses, Arizona en Gizeh. Vergeet ze niet, want met deze witte Birkenstock slippers, ontga je de mensen niet!

Birkenstock slippers heren zwart

Birkenstock slippers voor heren in het zwart, zijn inmiddels erg populaire en trendy. Deze slippers passen goed bij eigenlijk alle andere kleuren. Kies je voor een kleurrijke, grijze of een witte outfit? De zwarte heren slippers van Birkenstock zetten hoe dan ook de puntjes op de i. Online kan je bij Ziengs Birkenstock slippers voor heren in het zwart vinden in de modellen Ramses, Madrid en Arizona. Natuurlijk kan je ook kiezen voor heren sandalen!

Birkenstock slippers heren leder

Ben je op zoek naar Birkenstock slippers heren leder? Wil je graag teenslippers of open slippers voor mannen? Birkenstock slippers gemaakt van leer zijn super comfortabel en bij Ziengs kun je ze online in verschillende modellen vinden. Ook op heerlijke warme dagen geven de Birkenstock slippers heren leder je voeten frisse lucht en kun je even lekker wandelen met het gezin!