Home Heren Pantoffels


Pantoffels

Pantoffels heren

Bij Ziengs vind je heerlijk warme en comfortabele pantoffels voor heren. Pantoffels zijn eigenlijk schoenen die je lekker in huis kan dragen. Thuis van een zware en lange werkdag? Heerlijk de schoenen uit en lekker sloffen door het huis met pantoffels. In ons assortiment vind je onder andere pantoffels voor heren die liefdevol met de hand zijn gemaakt.

Rohde pantoffels heren

Rohde pantoffels voor heren zijn gekenmerkt door het comfort. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Het voetbed is extra comfortabel en is gemaakt van de beste materialen. Rohde pantoffels zijn verkrijgbaar vanaf maat 40 tot en met maat 47. Het merk is altijd op zoek naar nieuwe innovaties en worden meestal geproduceerd in een tijdloze stijl. Voor heren pantoffels van Rohde moet je bij Ziengs zijn!

Tofvel pantoffels heren

Tofvel pantoffels voor heren zijn met de hand gemaakt van duurzame materialen. Het vilt is volledig van schapenwol gemaakt, dit zorgt in de winter voor warme voeten en in de zomer voor verkoeling! In een van de warmste landen ter wereld vind dit proces plaats, namelijk in Nepal. Het land geeft de inwoners een eerlijke kans op een inkomen door de sloffen te produceren. Bij Ziengs kan je deze prachtige exemplaren in verschillende kleuren vinden. De Tofvel heren pantoffels vind je alleen op onze webshop!

Sloffen heren

Pantoffels voor heren worden ook wel sloffen genoemd. Andere woorden zijn ook wel sloef, muil of huisschoen. In ons assortiment vind je ook de sloffen van Birkenstock.  Deze pantoffels bieden optimale ondersteuning en comfort voor de voeten. Heerlijk om in huis te dragen wanneer de schoenen uit gaan. Deze sloffen zijn er in verschillende varianten voor heren.

Pantoffels mannen

Wist je dat mannen pantoffels dezelfde maatvoering hebben als normale schoenen? En dat in de film Aladdin bijna iedereen Alibaba sloffen draagt? Je weet wel, met die puntige neus. Ze zeggen ook wel eens dat je met pantoffels op kantoor productiever aan het werk bent. De vloer zou schoner blijven en de sloffen geven je een gevoel van thuiskomen. Zo kunnen mannen ontspannen en beter aan het werk!

Pantoffels heren kopen

Als je pantoffels voor heren wil kopen moet je een paar dingen goed weten. Als je namelijk voor 22:30 bestelt, heb je de sloffen morgen al in huis! Daarnaast zijn de verzendkosten in Nederland helemaal gratis. Zoek je comfortabele en betaalbare huisschoenen? Bij Ziengs kan je de perfecte heren pantoffels kopen.

