Home

/

producten

Warmbat

Warmbat

Warmbat Australia staat al decennia lang bekend als één van de eerste producenten van authentieke laarzen van Australisch schapenvacht. Op veler verzoek zijn zij ook pantoffels gaan produceren. Dat verzoek is niet zo vreemd; schoeisel van schapenvacht staat tenslotte synoniem voor 'comfort voor je voeten'. De natuurlijke eigenschappen van dit doublefaced sheepskin zorgen voor optimaal draagcomfort. Warm in de winter en koel in de zomer. De natuurlijk ventilerende werking van het schapenvacht zorgt ervoor dat je nooit meer klamme voeten hebt.

Warmbat pantoffels bij Ziengs

De Warmbat damespantoffels zijn gemaakt van Double Faced Sheepskin; dat wil zeggen dat de buitenzijde van suède en de wol aan de binnenzijde bestaat uit één en dezelfde Merino schapenvacht. Het model van Warmbat Australia is tijdloos en vooral gericht op het comfortabel dragen van de pantoffel. Het zijn heerlijk casual sloffen voor thuis, maar toch stralen ze ook luxe en kwaliteit uit. Wist je dat we nu ook Warmbat pantoffels voor heren hebben in onze collectie? Shop snel jouw favoriete paar!

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Warmbat bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 30 dagen gratis retourneren. Wanneer je vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je morgen je nieuwe Warmbat bestelling al in huis hebt!