Home Heren


Floris van Bommel Heren

FLORIS VAN BOMMEL HEREN

Bij Ziengs vind je een heleboel Floris van Bommel schoenen voor heren. De collectie bestaat uit tientallen unieke paren van wel meer dan 80 schoenen. Het merk is zeer geschikt voor mannen netjes gekleed zijn, maar niet saai. De schoenen zijn voornamelijk voorzien van veters, een smalle neus, een laag hakje en speciale details zoals een gekleurde zool, een slangenhuidmotief of een metallic glans. Deze schoenen van Floris van Bommel zijn perfect voor heren die er verzorgd uit willen zien als ze naar hun werk of een feestje gaan.

Floris van Bommel herenschoenen

Naast de modieuze looks van de Floris van Bommel herenschoenen, is een ander voordeel de wijdtemaat. Ben je op zoek naar nette schoenen, die iets breder vallen? Ga dan voor Floris van Bommel herenschoenen met een H-leest. In onze online schoenenwinkel kan je gemakkelijk filteren op breedtematen, waardoor je snel een goed overzicht hebt. In één van onze 79 winkels willen de medewerkers jou graag helpen bij het uitzoeken van de perfecte nette schoenen met de juiste breedtemaat. Naast de lage veterschoenen, zijn er ook wat hogere veterschoenen welke tot op de enkel komen. Deze veterboots voelen daardoor net iets warmer aan. Bekijk naast de Floris van Bommel herenschoenen ook de bijpassende riemen.

Floris van Bommel herenschoenen kopen

Floris van Bommel herenschoenen kopen, dat doe je bij Ziengs! Dit sterke merk dat al jarenlang door de Van Bommel generaties gemaakt wordt is bij vele mannen populair. Dit komt onder andere door de hoogwaardige kwaliteit van de schoenen, wat ervoor zorgt dat ze lang mooi blijven waardoor er jarenlang van genoten kan worden. Dit is dan ook een argument voor veel mannen om de Floris van Bommel herenschoenen te kopen.

