Home

/

producten

Floris van Bommel

88producten

Floris van Bommel

Floris van Bommel is een onderdeel van Van Bommel, de Nederlandse schoenenfabrikant. Van Bommel is een familiebedrijf, de historie van het bekende schoenmerk begon al rond 1700. Het bedrijf is generatie op generatie doorgegeven. Iedere generatie ziet het dan ook als hun verantwoordelijkheid om het bedrijf zo te beheren dat het in goede staat naar de volgende generatie overgedragen kan worden. Prachtig toch? Ook Ziengs is een familiebedrijf, gestart door Berend Ziengs en inmiddels in handen van zijn zoon Henk. Ook zijn dochter is inmiddels werkzaam in het bedrijf. Van Bommel heeft een nog langere geschiedenis en in al die jaren heeft de familie veel mooie, maar ook minder mooie momenten meegemaakt. De fabriek is volledig afgebrand en ze hebben de Grote Depressie doorstaan. Tijdens de Duitse bezetting mochten ze tijdelijk niet produceren. De familie stond samen echter altijd sterk en kon daardoor het bedrijf generaties lang doorgeven. Inmiddels is het bedrijf in handen van de 9e generaties.

Het merk Floris van Bommel ontstond omdat de familie een frisse wind door het merk Van Bommel wilden laten waaien. Onder het nieuwe merk Floris van Bommel brachten zij schoenen uit met verrassende, gedurfde, creatieve en unieke ontwerpen.

Floris van Bommel heren

Het merk Floris van Bommel produceert schoenen voor heren. Het submerk werd in de wereld gebracht om aan de vraag naar sneakers te voldoen. Voordat de sneakers geproduceerd werden, bestond het merk Van Bommel uit voornamelijk nette herenschoenen. Van Bommel is een merk voor de nette schoenen die overal bij passen, het merk Floris van Bommel voor heren staat bekend als hip en fris en is te herkennen aan de unieke, speelse details op de schoenen.

image.png

Floris van bommel sneakers

Een van de bekende schoenen waren de gele Floris van Bommel sneakers. Floris kwam op het idee om deze opvallende gele Floris van Bommel herensneakers te ontwerpen, toen hij een schuimbanaantje aan het eten was.

image.png

Naast deze gele sneakers zijn er ook een heleboel Floris van Bommel sneakers met een minder opvallende kleur verkrijgbaar. Ook in onze (online) schoenenwinkel vind je deze mooie herensneakers. Er zijn diverse Floris van Bommel sneakers: van uniek met slangenhuidmotief tot herensneakers die overal bij passen door de effen kleur en kleine speciale details.

Floris van bommel schoenen

Bij Ziengs vind je tientallen Floris van Bommel schoenen. In assortiment zijn nette schoenen te koop met een uniek detail. Ken je bijvoorbeeld de nette herenschoenen met een gekleurde zool en speelse print (zoals een tekening van allerlei schoenen)?

Ook vind je mooie Floris van Bommel riemen bij Ziengs. Hierdoor kan je jouw schoenen perfect combineren met een riem in dezelfde kleur! Naast de lage schoenen, zijn er ook enkelhoge Floris van Bommel schoenen verkrijgbaar bij Ziengs.

Floris van Bommel kopen

Ga jij Floris van Bommel schoenen kopen? Bij Ziengs kan je dan jouw slag slaan, want hier vind je een grote collectie. Door de hoge kwaliteit gaan de schoenen lang mee. Wil je ze nog langer mooi houden? Zorg dan dat je ze beschermt tegen regen en vuil en poets ze om de zoveel tijd op zodat ze weer hun mooie kleur terugkrijgen. De medewerkers van een van onze Ziengs winkels leggen jou graag uit hoe je jouw schoenen het beste kunt verzorgen. Hierdoor krijg je het beste advies en zal je de juiste schoenverzorging voor jouw nieuwe schoenen aanschaffen, waardoor je nog langer van jouw schoenen kunt genieten. Ook onze medewerkers van de klantenservice helpen jou graag. Je kunt Floris van Bommel en de schoenverzorging in onze winkels kopen, maar ook online.