Home Meisjes Pantoffels


Pantoffels

PANTOFFELS MEISJES

Bij Ziengs kan je ook pantoffels voor meisjes vinden! Pantoffels hebben stevige zolen en worden ook wel sloffen genoemd. Wist je dat het woord pantoffel afkomstig is uit de Griekse taal? Pantoffels waren oorspronkelijk namelijk geheel van kurk gemaakt, wat pantóphellos in het Grieks betekent. In ons ruime schoenen assortiment vind je met name de populaire pantoffels voor meisjes van het merk Bergstein.

Pantoffels meisjes maat 30

De pantoffels voor meisjes zijn bij ons vanaf maat 18 tot en met maat 30 verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in aardbei rood, suikerspin roze, dropveter zwart of casual grijs. Deze kleuren zijn goed te combineren en de pantoffels zorgen voor heerlijke warme voetjes. Voor meisjes pantoffels tot en met maat 30 kan je bij Ziengs hoogstwaarschijnlijk slagen!

Bergstein pantoffels kinderen

Naast het ruime aanbod regenlaarzen van Bergstein, kan je ook pantoffels voor kinderen van dit merk bij ons vinden. Bergstein sloffen zijn duurzaam geproduceerd en gemaakt van zuivere scheerwol. Voor de allerkleinsten zijn er slofjes gemaakt van suède en schaapswol met een heerlijk warme voering van wol. De pantoffels van Bergstein voor kinderen koop je bij Ziengs!

Pantoffels kinderen

Pantoffels voor kinderen zijn erg handig. Ze kunnen bescherming bieden tegen verdwaald speelgoed, denk bijvoorbeeld aan een legoblokje. Daarnaast zorgen de pantoffels voor extra warme voeten, wat in de koude winterdagen erg prettig kan zijn voor de kleine voetjes. Pantoffels zijn in de winter de beste vriendjes van kinderen.

