Home

/

producten

Bergstein meisjes pantoffels

Bergstein pantoffels

Met een paar Bergstein pantoffels hou je de voetjes van jouw kind warm dit najaar. Bij Ziengs vind je maar liefst 4 soorten Bergstein slofjes: Cozy, Teddy, Fox en Panda. Allen zijn gemaakt van duurzame materialen, hebben een anti slip zool en vooral een zachte en warme voering. Jouw kind zal thuis en op de crèche geen last meer hebben van koude voetjes!  

Bergstein sloffen

Het merk Bergstein ken je misschien alleen van de vrolijke regenlaarzen, maar tegenwoordig zijn de sloffen ook niet meer weg te denken uit de collectie van dit Nederlandse merk. De Cozy sloffen zijn gemaakt van zuivere scheerwol, de Fox, Teddy en Panda slofjes van schaapswol. Het model Teddy is speciaal gemaakt van de allerkleinsten. Deze Bergstein sloffen zijn verkrijgbaar van maat 17 tot en met 21.      

Bergstein sloffen sale

Er zijn bij Ziengs regelmatig Bergstein sloffen in de sale te vinden. Wie weet vind je hier jouw favoriete slofjes met korting, mooi meegenomen toch? Twijfel je tussen twee maten, dan is het misschien fijn om te weten dat je binnen 30 dagen na aankoop nog kan retourneren. Sla snel je slag en ontdek de kwaliteit en het comfort van Bergstein sloffen!