Home Jongens


Timberland Jongens

Timberland jongens

Goede schoenen zijn heel belangrijk, vooral voor kinderen; Timberland jongens schoenen zijn daarom voorzien van een stevige zool en achterinzet. Zo kan jouw kleine vent uren spelen, rennen, klimmen en klauteren, met de steun en stabiliteit die je van een paar jongensschoenen mag verwachten. De Timberland schoenen zijn daarom ideaal voor de kleine en grote avonturier, de nieuwsgierige ontdekker en de onvermoeibare, speelse jongen.

Timberland jongensschoenen

Van sportieve sneakers, leuke laarsjes, stoere sandalen,  de bekende jongens boots tot vertrouwde veterschoenen, de Timberland jongensschoenen vervelen nooit! De zomerse sandalen zijn verstelbaar door de klittenbandjes, waardoor ze naar wens strakker of losser gedragen kunnen worden. Voor de herfst en winter zijn er laarsjes met een rits of elastische inzetten en schoenen met een trekkoordje te krijgen, waardoor de schoenen moeiteloos aan- en uitgetrokken kunnen worden. Wil jouw zoontje juist vol trots aan iedereen laten zien dat hij zijn veterstrikdiploma heeft behaald? Speciaal voor hem zijn er ook hele stoere Timberland jongens veterboots aan de Timberland collectie toegevoegd.

Timberland jongens online

Koop de Timberland schoenen voor jongens online en wees verzekerd van een schoen die de voeten van jouw kind goed beschermt, ondersteunt en goed stabiliseert. In onze online schoenenwinkel vind je een brede collectie voor jongensschoenen.

