Home

/

producten

Jongens boots

48producten

Jongens boots

Stoere, comfortabele, stevige en warme jongens boots koop je bij Ziengs! En waarom? Gewoon omdat het kan. De jongensschoenen in ons assortiment staan garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Vooral wanneer de koude dagen voor de deur staan zijn warme en stevige boots niet onbelangrijk voor de kindervoeten. Daarnaast zien jongens boots er ook nog eens stoer en stijlvol uit, daar willen ze wel in gezien worden!

Stoere jongens boots

In ons assortiment vind je vooral stoere jongens boots in de kleur bruin. Wat maakt deze laarzen nou zo stoer? De boots van bijvoorbeeld Gattino en Develab zijn voorzien van een verstelbare riem met een opvallende grote gesp. Dit zorgt voor een mannelijke, stevige en moedige uitstraling. Of hij ze nou draagt naar school, tijdens een boswandeling of andere stoere bezigheden, met jongens boots staat je kerel letterlijk sterk in zijn schoenen!

Timberland jongens boots

Bij Ziengs kom je onder andere de jongens boots van Timberland tegen. Deze stevige schoenen zijn in het bijzonder erg geschikt voor outdoor activiteiten. Door de kwalitatief hoge eigenschappen en de stijlvolle looks zijn deze jongens schoenen razend populair geworden. Braaf, ondeugend, stoer, modieus, jong, oud, grote voeten of kleine voeten: Timberland jongens boots passen bij iedereen.

Leren jongens boots

De leren jongens boots zijn perfect voor de koude wintertijd. Kinderen vinden in deze periode bijna niets vervelender dan koude voetjes. Of er nou sneeuw ligt of dat het enorm vriest, met jongens boots ben je verzekerd van stevigheid en warmte. Het is altijd belangrijk dat voeten de juiste bescherming krijgen en met de leren jongens boots die je bij Ziengs kan vinden, weet je zeker dat dit goed zit!