Sneakers

Sneakers jongens

Op school lopen bijna alle jongens wel op sneakers. Voetballen op het plein of verstoppertje spelen in de pauze, daarna weer netjes in de klas. Bij Ziengs hebben we een heleboel leuke sneakers voor kinderen in het assortiment. De perfecte jongens sneakers voor de kleine sneaker fans vind je bij ons!

Stoere jongens sneakers

Echte stoere jongens sneakers zijn bijvoorbeeld de sneakers van New Balance of de sportieve Skechers jongens schoenen. De New Balance sneakers zijn er in verschillende trendy kleurtjes met klittenband of veters. Niet te vergeten dat de looks van Skechers zorgen voor een echt stoere en moderne uitstraling. Oftewel, voor stoere jongens sneakers ben je bij Ziengs op de juiste plek!

Hoge jongens sneakers

Als je denkt aan hoge jongens sneakers, dan denk je waarschijnlijk aan de populaire schoenen van Converse. Converse heeft altijd de eer hoog gehouden aan de klassieke hoge basketbalschoen en heeft in de loop der jaren een heleboel verschillende modellen uitgebracht die we jou bij Ziengs aanbieden! De hoge jongens sneakers zijn te herkennen aan de metalen veterogen en opvallende witte neuskap.

Jongens sneakers sale

Op de outlet pagina kan je een heleboel jongens sneakers en jongens schoenen in de sale vinden! Ben je op zoek naar nieuwe pareltjes voor je kinderen en vind je het fijn om lekker te besparen? We hebben vaak meer dan zestig jongens sneakers in de sale voor je klaar staan!

