Jongens slippers

Slippers jongens

Op vakantie lopen jongens veel op blote voetjes, maar dat ene pijnlijke steentje kan nou net door slippers voorkomen worden. Wat dacht je van dat hete zand als je een dagje naar het strand gaat? Dan is het wel handig om slippers voor mee te nemen, bijvoorbeeld jongens slippers van Ipanema.

Ipanema slippers jongens

Waar komt de naam van de Ipanema jongens slippers eigenlijk vandaan? Ipanema is de naam van een wijk in het zuiden van de Braziliaanse stad Rio de Janeiro. Het merk liet zich inspireren door het meest levendige strand van Rio. De jongens slippers hebben aan Ipanema Beach hun naam te danken.

Stoere jongens slippers

“Jongens, kijk is wat voor stoere slippers ik heb!” Het is toch heerlijk als je kind vol trots rondloopt op zijn slippers. Bij Ziengs kan je bijvoorbeeld slippers en sandalen vinden van Teva en Birkenstock voor jongens. Neem een kijkje in ons assortiment en kies het perfecte paar slippers voor jongens! Zijn slippers toch iets te koud? Bekijk dan onze jongens pantoffels eens!

Jongens slippers maat 27

In ons assortiment kan je verschillende jongens slippers vinden vanaf maat 27. Zelfs bij de kleinste maten hoor je het bekende flipflop geluid van slippers. Daarom worden de slippers ook wel eens flipflops genoemd. We hebben nog wel een belangrijke tip voor je: als je jongens slippers in maat 27 gaat kopen, kijk dan altijd goed of ze ook klein of groter uitvallen! Het is namelijk wel belangrijk dat slippers niet te groot of te klein zijn.

Jongens slippers sale

Regelmatig kan je bij ons jongens slippers in de sale vinden. Je kan dan het beste kijken op de sale pagina. Klik dan vervolgens op jongens, en dan de categorie slippers. En voilà, daar heb je je jongens slippers in de sale!

