Home

/

producten

Jongens pantoffels

Pantoffels voor jongens

Pantoffels voor jongens zijn eigenlijk niets anders dan een warme schoen wat in huis gedragen wordt. Meestal hebben sloffen een lichter gewicht dan normale schoenen en zijn ze niet bedoeld voor nattigheid, daar hebben we natuurlijk slippers voor! Bij Ziengs kan je voor je kinderen warme jongens pantoffels vinden voor de koude dagen. Stoere modellen die niet alleen warm zijn, maar ook nog eens een beetje ondersteuning bieden. Ook voor het voorjaar hebben we fijne jongens pantoffels. Leuke prints en stoffen wisselen elkaar af. Neem snel een kijkje tussen onze uitgebreide collectie pantoffels voor jongens. Kijk eens naar het merk Bergstein, een groot assortiment met kwalitatieve pantoffels. 

Jongens pantoffels in veel verschillende maten

Jongens pantoffels hebben we bij Ziengs in verschillende maten verkrijgbaar. Pantoffels voor jongens in de maten 35, 36, 37 hebben we in meerdere kleuren en hoogtes. Denk aan pantoffels die mooi aansluiten om de enkels of juist makkelijke instappertjes. Sloffen voor de hele koude dagen, maar ook juist coole varianten voor de dagen in het voorjaar. Het maakt eigenlijk niet uit, want een jongens pantoffel is namelijk altijd een goed idee! Er is bij de Ziengs collectie veel aandacht besteedt aan vrolijke designs en leuke kleuren. Stoere pantoffels zijn er te verkrijgen, maar ook hele schattige fluffy pantoffels. Ook hebben we grotere jongens pantoffels in de maten 38 en 39. De stijl van deze pantoffels is wat stoerder. Wat je ook zoekt, er zijn vast wel een paar mooie jongens pantoffels te vinden in maat 35, 36, 37, 38 of 39. Heb jij de jongens collectie al gezien?

Stoere jongens pantoffels koop je bij Ziengs 

Het is verstandig om stoere jongens pantoffels aan te schaffen. Het biedt extra comfort, maar ook een stukje extra veiligheid. Als ze op een blokje lego of ander scherp stukje speelgoed gaan staan kan dit heel vervelend zijn. Handig om te weten wanneer je pantoffels voor jongens wil kopen is dat de maatvoering hetzelfde is als bij schoenen. Mochten de nieuwe stoere jongens pantoffels onverhoopt toch niet passen dan kan je natuurlijk altijd retourneren. Kies snel jouw favoriete paar, want als je vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je ze morgen al in huis hebt! Heb je ook al eens in de sale collectie gekeken? Wie weet vind je daar sloffen of andere leuke jongens schoenen. Bij Ziengs hebben we veel mooie schoenenmerken, die naast sneakers, gevoerde schoenen en sandalen ook stoere jongens pantoffels in het assortiment hebben. De groei van de jongensvoeten verdienen alleen de allerbeste zorg. Shop daarom kwalitatieve sneakers, boots, slippers en sloffen bij Ziengs.