Home Jongens

BIRKENSTOCK JONGENS

Bij Ziengs kan je heel veel stoere Birkenstock slippers en sandalen voor jongens vinden. Iedere ouder wil natuurlijk het beste voor zijn kind, de Birkenstock voor kinderen zitten hartstikke comfortabel en stevig aan de voetjes. Lekker buitenspelen en kattenkwaad uithalen kan met deze slippers of sandalen, want je rent er zo mee weg. De Birkenstock jongens zijn van hele goede kwaliteit en ook super modieus!

Birkenstock sandalen jongens

Met de Birkenstock sandalen voor jongens weet je zeker dat de groei van kinderen goed wordt ondersteund. Door het mega comfortabele en zachte voetbed gemaakt van kurk en suède dragen de Birkenstock sandalen bij aan een goede lichaamshouding. Bij Ziengs kan je verschillende kleuren vinden waarmee je kind op school, bij de sportclub of thuis lekker zichzelf kan zijn. Met de Birkenstock sandalen voor jongens weet je zeker dat je lekker gaande bent. Nog niet overtuigd? Bekijk dan ook eens het hele jongens slippers of jongens sandalen assortiment!

Birkenstock slippers jongens

Het design van de Birkenstock slippers voor jongens is fenomenaal, de slippers nemen namelijk vanzelf de vorm van de voeten aan. Birkenstock gaat goed om met de nieuwste trends en komen steeds weer met nieuwe hippe kleuren, maar weet je wat pas echt gaaf is? Je kan bij Ziengs voor jou en je kids op zoek gaan naar jullie favoriete paar! Bij de Birkenstock dames - en Birkenstock heren kan je namelijk slippers vinden die hetzelfde zijn als enkele Birkenstock slippers voor jongens.

Birkenstock jongens kopen

Ben je helemaal verliefd geworden en wil je Birkenstock slippers of sandalen voor jongens kopen? Ziengs heeft verschillende modellen voor je klaar staan, bijvoorbeeld de Birkenstock Gizeh, Milano en Rio. De Birkenstock jongens zijn al verkrijgbaar vanaf maat 26, denk bij het online kopen van Birkenstock wel aan de breedte van de slippers of sandalen! Als het voetje op het voetbed is ingekleurd, valt de breedte namelijk smal tot normaal.

Wil jij dat je kids goede ondersteuning bij de voetjes hebben en toch blits de deur uit gaan? Wacht dan niet langer en kijk in ons assortiment om de Birkenstock voor jongens te kopen. 

