Vind hier onze openingstijden met Koningsdag!

Home

/

Inspiratie

/

DE FAVORIET VAN HET NAJAAR: WESTERN

DE FAVORIET VAN HET NAJAAR: WESTERN

Datum10 november 2020

De western trend is ook in 2020 niet meer weg te denken uit het modebeeld. Logisch, want deze laarzen kan je met al je outfits combineren. Ga jij voor een hoog exemplaar met een vierkant neus? Of speel je op safe en trek je liever een enkellaarsje aan met western invloeden? We hebben onze favorieten op een rijtje gezet, lees snel mee!

De western boots zijn de echte klassiekers onder de ‘lange’ laarzen. Perfect voor in het najaar, maar ook prima te combineren in de zomer! Wist je dat de western laarzen al bestaan sinds het einde van de 19e eeuw? Veedrijvers in Amerika zochten naar een stevige schoen die geschikt was voor paardrijden, de benen beschermde tegen scherpe takken en ander gevaar en bestand was tegen alle weerstypen. Cowboylaarzen werden steeds populairder, later ook onder vrouwen. Tegenwoordig zijn de city western laarzen vast onderdeel geworden van de fashion wereld en worden ze zelfs meer gedragen door vrouwen.

Het wordt dus hoog tijd voor een paar cowboylaarzen in de schoenenkast! Je kan de laarsjes dragen onder een skinny of flared jeans en ze staan ook erg leuk onder een rok of jurkje. Fijn is verder dat dames cowboylaarzen heerlijk lopen en prima tegen een stootje kunnen.

De laarzen zijn echte eyecatchers, bij ons vind je de western laarzen voor dames in allerlei kleuren zoals bruin, zwart, beige of groen. Ben je op zoek naar een echte eyecatcher? Ga dan voor een cowboylaars met decoratieve stikels, een vierkante neus en banden rondom de enkel zoals deze variant van Aqa.

Een van de modekleuren van dit moment is cognac en natuurlijk is dat ook terug te zien in onze schoenencollectie. Cognac oogt chique en is erg makkelijk te combineren met andere kleuren. De meeste city western boots bij ons zijn gemaakt van leer. Hierdoor ben je verzekerd van kwalitatief goede schoenen die, met de juiste verzorging, lang mee zullen gaan.

Naast de welbekende hoge cowboylaarzen van bijvoorbeeld Linea Zeta en Aqa hebben we ook lage varianten van bijvoorbeeld Gabor, Ann Rocks en Tamaris. De lage modellen zijn ideaal wanneer je cowboyboots leuk vindt maar bang bent om er als een personage uit een western film bij te lopen.

Wacht dus niet langer en schaf een mooi nieuw paar western boots aan! Kom veilig en verantwoord langs in één van onze winkels of shop online!