Home

/

producten

Floris van Bommel heren sneakers

37producten

Floris van Bommel sneakers: heren dragen ze met stijl

Floris van Bommel sneakers voor heren zijn niet alleen stijlvol, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Dat mag ook wel, met zo’n classy geschiedenis als dit merk! Deze trendy schoenen zijn de perfecte combinatie van ambachtelijk vakmanschap en een uitgebreide kennis van schoenen plus een modern, eigentijds design waarin elke moderne man wel gespot wil worden. Zoek jij een casual sneaker met flair? Dan mogen de Floris van Bommel sneakers niet op jouw lijstje ontbreken!

Floris van Bommel: sneakers van de nette-schoen-specialist

De achtergrond van de Floris van Bommel sneakers is behoorlijk opmerkelijk en verdient het volgens ons echt om uitgelicht te worden! Dit is het verhaal: Van Bommel was een gerenommeerde schoenmaker die bekend stond om het maken van elegante schoenen, waaronder brogues.

In 1996 beseften ze echter dat de wereld zo was gemoderniseerd dat ze als merk een volgende stap moesten zetten om aan die vraag te voldoen. In dat jaar introduceerde Van Bommel het submerk Floris van Bommel en begon met het maken van indrukwekkende sneakers. Omdat Van Bommel van oorsprong dus wel een nette-schoen-specialist is, onderscheiden de Floris van Bommel sneakers zich nog altijd door hun creatieve ontwerpen, vakmanschap en bijzondere details. Daarnaast maken ze altijd gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor ze onder andere bekend staan om de prachtige leren sneakers

De familie Van Bommel

De geschiedenis van de Floris van Bommel sneakers gaat terug naar een familietraditie van vakmanschap en toewijding. Zoals gezegd stond Van Bommel dus jarenlang bekend om zijn verfijnde, nette schoenen. Om aan te geven dat het merk zich met de lancering van de nieuwe sneakers zou moderniseren, besloot oprichter Frans van Bommel dit sneakermerk te vernoemen naar de nieuwste generatie: zijn middelste zoon, Floris van Bommel.

Leuk feitje: het stilistische logo van Floris van Bommel ontstond spontaan tijdens een dag thuis, toen Floris wat handtekeningen op een stuk papier krabbelde en één ervan werd gekozen tot het nu iconische merksymbool. Hoewel het merk tegenwoordig een wat strakker logo hanteert, zullen we de oorspronkelijke bijzondere krabbel niet snel vergeten!

Andere schoenen van Floris van Bommel

Naast de populaire sneakers verkoopt Floris van Bommel tegenwoordig ook weer een breed scala aan herenschoenen die net zo elegant en gedetailleerd zijn als Van Bommel’s nette schoenen. Ontdek bijvoorbeeld de elegante Floris van Bommel veterboots en andere unieke modellen in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar nette schoenen, comfortabele schoenen of juist een meer casual stijl, dit merk heeft het allemaal.

Floris van Bommel sneakers: heren shoppen ze bij Ziengs

Op zoek naar jouw nieuwe paar Floris van Bommel sneakers? Heren shoppen die natuurlijk bij Ziengs! In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan stijlvolle stappers van dit merk, altijd tegen de mooiste prijzen.

Bij vragen kun je altijd online of telefonisch contact met ons opnemen, maar ben je ook van harte welkom in een van onze fysieke winkels! Onze klantenservice helpt je graag bij het vinden van de beste sneakers voor jou.

Bestellen doe je het liefst vóór 22:00 uur, want dan verzenden we je order dezelfde avond nog! Bovendien betaal je bij besteding vanaf € 39,99 geen verzendkosten. Snel jouw nieuwe paar in huis hebben! Bestel jouw Floris van Bommel sneakers dan nu meteen.


Tip: wil jij jouw Floris van Bommel sneakers beschermen tegen water en vlekken? Spray ze dan in met de Carbon Pro spray. Het voordeel aan deze schoenverzorging is dat het op ieder materiaal gebruikt kan worden, dus ook op al jouw andere schoenen!

Floris van Bommel sneakers kan je voordelig bij Ziengs kopen: bekijk de SALE categorie voor de mooie prijsjes en houd onze nieuwsbrief in de gaten voor nieuw toegevoegde artikelen!