Home Heren


Skechers Heren

SKECHERS HEREN

Het merk Skechers is oorspronkelijk begonnen als een schoenenmerk voor de heren. Een jaar na de oprichting van Skechers, in 1993, introduceerden zij de Chrome Dome schoenen. Je kent het vast wel: de stoere spijkerbroeken waar bewust gaten en rafels in gemaakt zijn. De Chrome Dome schoenen hadden ditzelfde idee: ze waren zo gemaakt dat ze eruitzagen alsof ze al langer gedragen waren. In 1993 waren, net zoals nu, dit type kledingstukken enorm populair en zo ook deze Skechers Chrome Dome schoenen. Omdat de schoenen een unisex look hadden, werden de Skechers door heren en dames gedragen en werden deze schoenen icoon voor de Grunge kledingstijl.

Skechers voor mannen

Skechers voor mannen zijn erg populair doordat er voor iedere type man en elk moment wel een favoriet bij zit. Of je nou houdt van een fijne wandeling, liever in je eigen huis zit of zoveel mogelijk sporten wil beoefenen: Skechers biedt een grote diversiteit aan herenschoenen. De Skechers voor mannen zijn comfortabel en sportief.

Skechers herenschoenen

Skechers herenschoenen zijn, net als de damesschoenen, vaak voorzien van een Memory Foam voetbed, met de ‘Air-Cooled’ technologie. Dit zorgt ervoor dat schokken geabsorbeerd worden en daarnaast dat de zool ventilerend werkt. Dat is enorm fijn als je vaak last hebt van je voeten en/of van warme zweetvoeten. Hoe fijn is het om deze Skechers herenschoenen te dragen als je een lange wandeling gaat maken of hardlopen, of gewoon gedurende een warme zomerdag? In de Skechers herenschoenen collectie vind je herensneakers en diverse veterschoenen.

Skechers heren bij Ziengs

Schoenen van Skechers voor heren koop je bij Ziengs. Het gemak van Ziengs is dat er altijd wel een schoenenwinkel in de buurt is en tevens kan je altijd een bestelling op de webshop plaatsen. Ook online kan je gemakkelijk Skechers voor heren kopen bij Ziengs.

