Home Heren


Birkenstock Heren

BIRKENSTOCK HEREN

Er worden steeds meer Birkenstock slippers en sandalen gedragen door heren. Birkenstock is ontstaan vanuit het ontwerp voor een heerlijk voetbed en hierdoor is het ook bekend en geliefd geworden onder velen. Het voetbed zorgt ervoor dat je voeten een natuurlijke houding aannemen, ondersteund worden en tegelijkertijd getraind worden. Het voetbed dwingt je voeten op de juiste plaats te gaan liggen en naarmate je de sandalen langer draagt, vormt dit naar jouw voet. De sandalen en slippers van Birkenstock worden dus steeds comfortabeler! Doordat het voetbed van de Birkenstock slippers voor heren, dames en kinderen op de juiste punten de voeten ondersteunt, zorgt dit ook dat de voeten, rug en gewrichten minder belast worden.  

Birkenstock heren slippers

De Birkenstock heren slippers zijn niet alleen populair bij mensen die een comfortabel voetbed willen, de slippers worden ook steeds vaker gezien bij fashionbloggers en andere modeliefhebbers. Vooral de Birkenstock Arizona slippers zijn populair, dit zijn de Birkenstock herenslippers met twee brede bandjes. Ze geven een stoere look, vooral de varianten in de donkere natuurkleuren zoals bruin of zwart. Combineer deze Birkenstock heren slippers met een broek met opgerolde broekspijp, korte broek of, als je durft, met een dikke gebreide sok: ook dit wordt veel gezien op modeblogs.

Birkenstock heren wit

Ook Birkenstock slippers voor heren in het wit is de laatste jaren een van de eerst verkochte slippers. Wit is een kleur die heel gemakkelijk te combineren is: draag het bij je lichte spijkerbroek met opgerolde pijpen, een pastelgekleurde broek, of een contrasterende zwarte broek. Het voordeel van deze Birkenstock slippers of sandalen voor heren in de kleur wit is dat ze jouw huid nog bruiner doen lijken: fijn als je de voeten in de zomer wil laten zien. 

Birkenstock heren online

Alle sandalen en slippers van Birkenstock voor heren vind je online in onze webwinkel. In de fysieke winkels van Ziengs vind je een grote selectie van het merk Birkenstock voor dames, heren, jongens en meisjes. Toch op zoek naar iets specifieks, zoals een bepaalde print of kleur die niet in de winkel verkrijgbaar is? Bestel je Birkenstock slippers voor heren dan online, waar het hele assortiment te zien is.

