BIRKENSTOCK SLIPPERS

Birkenstock slippers worden tijdens de lente en zomer overal gedragen door dames, heren en kinderen. Vooral nadat de slippers of sandalen even ingelopen zijn, voelen ze enorm fijn aan de voet. Dit komt omdat het voetbed, welke gemaakt is van kurk met een laagje zacht suède, zich naar de natuurlijke houding van de voet vormt. Tegelijkertijd behoudt het voetbed van de Birkenstock slippers en sandalen ook de ondersteuning.

Birkenstock slippers dames

Birkenstock slippers werd in eerste instantie vooral populair bij dames. Vooral het comfort van de slippers trok veel dames over de streep, als je eenmaal Birkenstock draagt, wil je niks anders meer.

Wist je dat: Birkenstock slippers ook favoriet zijn bij zwangere dames doordat ze de voeten veel comfort bieden? Birkenstock slippers voor dames zijn daarom het perfecte, originele cadeau voor jouw zwangere vrouw, vriendin of zus!

Birkenstock slippers Madrid

Naarmate het merk populairder werd, werden er steeds meer collectielijnen ontworpen, zoals de Birkenstock slippers van de collectielijn Madrid. Deze populaire damesslippers zijn voorzien van een brede band aan de voorzijde, net onder de tenen, met een riempje erop. Natuurlijk zijn ook deze slippers en damessandalen voorzien van het perfecte, prettige voetbed waar Birkenstock om bekend staat. Je kan bij Ziengs Birkenstock Madrid slippers vinden in allerlei kleuren, verschillende materialen en leuke printjes.

Birkenstock slippers wit

Je vindt in onze online schoenenwinkel een heleboel Birkenstock slippers in het wit. Deze populaire kleur past overal bij, is lekker zomers en laat jouw voeten nog bruiner lijken. Je vindt deze slippers en sandalen in verschillende modellen, zoals de Gizeh, Madrid, Arizona en Mayari. Wil je Birkenstock slippers die niet spierwit maar wat meer gebroken wit, richting beige zijn, ook dan zal je bij Ziengs slagen!

