Tamaris Pumps

TAMARIS PUMPS

Ziengs & Tamaris een combinatie waar elke vrouw kan slagen. Zo ook vind je bij Ziengs het grootste assortiment Tamaris pumps. Tamaris is geliefd bij Ziengs en dat zie je terug in onze pumps collectie. Want wij houden van pumps maar dan wel comfortabel zodat jij je de hele dag goed voelt.

Tamaris is vooruitstrevend in schoentechnologie en heeft speciaal voor pumps het TOUCH-IT voetbed en de Tamaris Anti-shock technologie ontwikkeld. Beide technologieën hebben als doel je een comfortabel gevoel voeten te zodat je zelfs op high heels comfortabel kan staan of dansen. 

Tamaris pumps zwart

De meest vrouwelijke en klassieke pumps zijn en blijven de Tamaris pumps in het zwart. Deze elegante pumps zijn een echte musthave en behoort in de schoenenkast van iedere vrouw. Het voordeel van de zwarte Tamaris pumps is dat de combinatie mogelijkheden eindeloos zijn. Of je nu gaat voor casual, chique of trendy, Tamaris pumps in het zwart kunnen altijd.

Een pump, haksandaal of naaldhak?

Een pump valt in de categorie naaldhakken maar onderscheidt zich ten opzichte van een haksandaal door de gesloten neus. Door dit ontwerp is de pump eenvoudig aan te trekken maar liggen bij een verkeerde pasvorm knellende pijnlijke voeten en blaren op de loer. Daarom hebben wij enkel tips bij het kopen van pumps voor je op een rij gezet:

  • Koop de juiste maat pump
    Een pump hoort aan te sluiten zonder te knellen. Dit is belangrijk want zoals hieronder te lezen lopen sommige materialen uit. Denk er om dat de hak van de Tamaris pumps goed aansluiten aan je voeten.
  • Leren pumps lopen uit
    Leer wordt soepeler tijdens het dragen van de pumps, koop pumps liever iets strakker dan te los.
  • Suede pumps lopen uit
    Suede wordt soepeler tijdens het dragen van pumps. Ook hier is het advies om de Tamaris pumps strak te kopen. Wil je het inlopen versnellen? Koop dan bijpassende schoenspanners van Nico

Leuk feitje over pumps: Wist je dat mannen in de 18e eeuw ook pumps droegen? De hakken van deze pumps waren zelfs hoger dan die van de vrouwen!

Tamaris pumps blauw

Naast de zwarte pump zijn ook de Tamaris pumps blauw erg geliefd onder onze klanten. Daarom hebben we verschillende soorten pumps in verschillende hakhoogtes voor je ingekocht. Hierdoor kan je zelf kiezen of je voor een blauwe pump gaat met naaldhak, een blauwe pump met sleehak of toch voor ultiem comfort met de klassieke blauwe suède pump die een hak heeft van slechts 3 centimeter hoog.

Tamaris pumps online

Bij Ziengs zijn we er voor jou en je favoriete schoenen. Dat is onze belofte en daar sluiten de Tamaris pumps uit onze online collectie perfect op aan. Heb je toch vragen of mist er informatie in onze schoenenwinkel? Neem gerust contact op. Onze collega’s van de klantenservice helpen je graag.

