Home

/

producten

Warmbat pantoffels dames

Warmbat pantoffels voor dames

Draag jij in huis ook het liefste een paar warme sloffen? Dan zijn de dames Warmbat pantoffels echt wat voor jou. Het merk maakt gebruik van Merino schapenwol dat van nature een vochtregulerende en isolerende werking heeft. Dit maakt de warme dames pantoffels geschikt om te dragen in zowel de zomer als de winter. Door de fijne voetbedden en flexibele rubberen zolen lopen de Warmbat pantoffels ook nog eens erg aangenaam. Een echte win-win situatie dus! Warmbat doet er alles aan om het jou zo comfortabel mogelijk te maken in huis! Met dit merk geniet je van de warmte van thuis. Dus, wil jij nooit meer koude voeten? Ga dan voor de Warmbat pantoffels voor dames en je zegt voorgoed gedag tegen koude voeten! 

Warmbat Flurry dames pantoffels

Ben jij al bekend met de Warmbat Flurry pantoffels? Deze comfortabele instappers hebben een rand van schapenwol. Hierdoor zijn ze niet alleen praktisch, maar ook mooi voor het oog. Wist je dat je met de Warmbat pantoffels voor dames ook gemakkelijk even naar buiten kan gaan? Door de stevige zolen kunnen ze goed tegen een stootje. Ideaal om in de ochtend de krant te halen of voor wanneer je even snel naar de buren gaat, maar geen zin hebt om je schoenen aan te trekken. De Warmbat Flurry suéde dames pantoffels zien er super hip uit waardoor jij je in huis niet hoeft te schamen wanneer je bezoek hebt. Maar natuurlijk het allerbelangrijkste bij de Warmbat Flurry pantoffels is dat jij gegarandeerd nooit meer koude voeten hebt. En dat is - wanneer je een koukleum bent - natuurlijk het allerbelangrijkste bij het kopen van sloffen! 

Warmbat Willow dames pantoffels

Na een lange dag lopen op elegante enkellaarsjes is het tijd om je voeten comfort en rust te gunnen met de Warmbat Willow pantoffels. Deze sloffen omhullen je voeten met een voering van schapenwol. Dit voelt heerlijk zacht aan en biedt veel warmte. Geniet van je avond met warme chocolademelk op de bank, kijkend naar je favoriete serie en de Warmbat Willow pantoffels voor dames aan je voeten. Samen genieten? Zoek dan gelijk nog een paar uit of bekijk ook eens het aanbod Warmbat heren pantoffels! Dit is ook een hele leuke cadeautip voor de kerstdagen. Zet ze onder de kerstboom en geniet de hele winter van de Warmbat Willow suède dames pantoffels!

Warmbat dames pantoffels in verschillende maten

Wist je dat Warmbat dames pantoffels in maat 42 te verkrijgen zijn? Ook zijn er veel verschillende dames pantoffels van Warmbat in maat 40 te vinden. Handig als je als vrouw iets grotere voeten hebt, maar toch fijne sloffen wil dragen. De Warmbat dames maat 42 pantoffels zijn comfortabel en daarnaast kan je kiezen voor meerdere modellen. Kijk dus rustig welk item het best bij jou past en kies je favoriet! Zit jouw perfecte pantoffel hier niet tussen? Bekijk ons hele assortiment met pantoffels dan eens. We hebben genoeg keuze voor iedereen. Ben je een koopjesjager? Kijk dan eens tussen onze sale collectie. Ook hier hebben we regelmatig pantoffels in de aanbieding. Leuke kortingen bij mooie en kwalitatieve merken! En geef toe, wanneer jij een mooie korting scoort is die pantoffel nog nét even wat leuker dan anders!