Home Dames Enkellaarsjes


Panama Jack Enkellaarsjes

Panama Jack enkellaarsjes

Met een paar Panama Jack enkellaarsjes ben jij helemaal klaar voor dit najaar! Net als alle andere Panama Jack damesschoenen zijn de laarsjes van dit merk voorzien van natuurlijke kleuren en zijn ze bovendien warm gevoerd. Deze voering bestaat uit imitatiebont of, in het geval van de Igloo serie, uit schapenwol. Daarnaast hebben alle Panama Jack enkellaarsjes een profielzool, wat je veel grip en stevigheid biedt.     

Panama Jack enkellaarsjes cognac

Cognac is dé modekleur van dit moment en daar speelt Panama Jack mooi op in met haar Chelsea boots, laarzen en enkellaarsjes. Er zijn stoere en klassieke modellen, met een hoge of juist een lage hak. Wat alle schoenen van Panama Jack gemeen hebben is dat ze comfortabel zitten en duurzaam zijn dankzij de goede kwaliteit. Hierdoor kan je jaar na jaar genieten van je cognac kleurige enkellaarsjes of andere Panama Jack boots.     

Panama Jack enkellaarsjes kopen

Ook een mooi paar Panama Jack enkellaarsjes kopen? Wij geven je groot gelijk! Wanneer je jouw enkellaarsjes bij ons koopt ben je bovendien verzekerd van de beste service. Ruilen en retourneren vanuit Nederland is namelijk kosteloos en ook voor de verzending binnen Nederland hoef je nooit te betalen. En heb je vragen over een product of je bestelling? Dan staan onze deskundige medewerkers uiteraard voor je klaar!    

