Home Dames Cowboylaarzen


Dames cowboylaarzen

Cowboylaarzen voor dames

Dames, hebben jullie al een paar cowboylaarzen in de schoenenkast staan? Zo niet, dan wordt dat hoog tijd want city western laarsjes zijn dé nieuwe trend. Misschien denk je dat je deze stoere dames laarzen moeilijk kan combineren. Dat is echter zeker niet het geval. Je kan cowboylaarsjes dragen onder een skinny of flared jeans en ze staan ook erg leuk onder een rok of jurkje. Fijn is verder dat dames cowboylaarzen heerlijk lopen en prima tegen een stootje kunnen. Hierdoor zijn ze ook perfect wanneer je graag festivals bezoekt. Ze zijn leuk in bruin, zwart, maar ook zeker in zwart-wit. Weet jij het dus eventjes niet meer? Ga voor cowboylaarzen en je zit altijd goed!

Lage cowboylaarzen dames

Naast de welbekende platte cowboylaarsjes vind je bij Ziengs ook lage cowboylaarzen in verschillende varianten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Ann Rocks. Dit zijn hele trendy korte cowboy laarzen in het leer. Doordat ze laag zijn, zijn ze iets subtieler dan de hoge laarzen. Je kan je outfit hiermee iets neutraler houden. Lage cowboylaarsjes stijl je gemakkelijk onder een leuke rok, jeans of flared broek. De mogelijkheden zijn eindeloos! Platte cowboylaarsjes zijn perfect wanneer je cowboyboots leuk vindt, maar bang bent om er als een personage uit een western film bij te lopen.

Cowboylaarzen met hak

Western is the new trend. Helemaal wanneer jij gaat voor cowboylaarzen met hak! Ben jij klaar om je dag te rocken op zelfverzekerde laarzen? Ben jij een vrouw die weet wat ze wil in het leven? Dan zijn cowboylaarzen met een hak echt iets voor jou. Het maakt niet uit welke kleur je draagt, ze zijn allemaal perfect! Ben jij klaar om als een echte cowgirl door het leven te gaan met jouw nieuwe boots? Let’s go shopping en vind jouw perfecte cowboylaarzen met hak! 

Western cowboy boots

Wist je dat cowboy western laarzen al bestaan sinds het einde van de 19e eeuw? Veedrijvers in Amerika zochten naar een stevige schoen die geschikt was voor paardrijden, de benen beschermde tegen scherpe takken en ander gevaar en bestand was tegen alle weerstypen. Cowboy boots voor dames werden steeds populairder, zo ook voor vrouwen. Tegenwoordig zijn de cowboy western laarzen een vast onderdeel geworden in de fashion wereld en worden ze steeds meer gedragen door vrouwen. Wist je dat we ook vaak cowboy boots voor dames in de sale hebben? Bekijk het aanbod eens, wie weet vind je het perfecte paar! Inmiddels al geslaagd voor jezelf? Bekijk dan ook eens de categorie cowboylaarzen voor meisjes

