Home

/

producten

Beige cowboylaarzen: dames zijn obsessed met deze trend!

Beige cowboylaarzen zijn mega trendy, dus moeten wij als echte schoenenliefhebbers ze wel even in de spotlights zetten! Sowieso hebben de cowboylaarzen voor dames al echt een comeback gemaakt in de afgelopen jaren, als toffe en speelse variant op de enkellaarsjes. Dan komen nu ook de classic beige schoenen weer helemaal terug, en ta-da: de beige cowboylaarsjes trend is geboren.

En ja, dat onze dames obsessed zijn met deze trend, dat snappen wij wel! Beige is zo’n heerlijke neutral die iedere outfit op ieder moment naar een hoger niveau tilt, ’s zomers én ’s winters. Lekker licht, en dus perfect voor een frisse ensemble. Maak daar dan nog eens cowboylaarsjes van, en het resultaat is een enigszins stoere maar toch heel vrouwelijke schoen met een heel bijzondere look. En Ziengs is waar jij moet zijn voor de gaafste beige cowboylaarzen!

Hoge beige cowboylaarzen, of laag?

Waar gaat jouw voorkeur naar uit: naar hoge beige cowboylaarzen, of toch eerder naar een wat lager paar? Beide versies vind jij in ons assortiment!

Zo’n hoog paar dameslaarzen is een goede keuze als je bijvoorbeeld een fijne winterschoen zoekt die je schenen nog een beetje warm houdt. Draag die bijvoorbeeld met een licht gekleurde skinny jeans voor een echte winterzon-look. Maar ook in de zomer kunnen hoge beige cowboylaarsjes bijvoorbeeld fantastisch staan bij blote benen, zeker als je een paar kiest dat je eigen huidskleur zoveel mogelijk matcht.

Aan de andere kant: lage beige cowboylaarsjes (die wij onder de beige enkellaarsjes scharen) zijn ook mega veelzijdig en passen heel goed onder een leuke flared jeans of andere modieuze broek. Deze geven je benen iets meer vrijheid en kunnen daarom ’s zomers ook wat fijner zijn. Maar uiteindelijk is de keuze aan jou: beige cowboylaarzen, laag of hoog?

De leukste beige cowboylaarzen met hak

Een goede cowboylaars kan eigenlijk niet zonder stevige hak; daar wisten de cowboys ook alles van. Daarom shop je bij Ziengs talloze leuke beige cowboylaarzen met hak, van enkele van onze favoriete merken als Cellini, Ann Rocks en Posh by Poelman. Deze kunnen eigenlijk stuk voor stuk niet ontbreken in de garderobe van de fashionable dame, die graag met de laatste trends meeloopt én zichzelf daarbij graag een paar extra centimeters de hoogte in cadeau doet.

Zoek je beige cowboylaarzen? Dames shoppen die bij Ziengs!

Zoek jij nu nog beige cowboylaarzen? Dames shoppen die bij Ziengs, daar waren we toch al over uit! Bij ons betekent vóór 23:00 uur besteld dat je schoenen dezelfde avond nog worden verzonden, zodat je ze vaak al de volgende werkdag in huis hebt. Verzending is gratis vanaf €39,99, dus je koopt ze zo vanuit het comfort vanuit je eigen huis.

Toch liever wel fysiek komen passen? Kom dan eens langs in een van onze 80 winkels, waar we alle beige cowboylaarsjes en andere damesschoenen hebben liggen waar jij maar van kunt dromen.

Heb jij je beslissing al gemaakt en kun je echt niet wachten tot je je nieuwste aanwinst binnen hebt? Bestel dan nu, en haal jouw beige cowboylaarzen in huis!