Home Dames Ballerina's

BALLERINA'S

Een ballerina is een eenvoudige maar comfortabele schoen voor dames en meisjes die door het lage model gemakkelijk om de voet past. De ballerina dankt zijn naam uit de balletwereld. Een ballerina is tegenwoordig een hippe, sierlijke en vlotte schoen die bij vele outfits past. Ziengs heeft een uitgebreid assortiment ballerina’s welke in vele verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar zijn.

Populair

De ballerina is een populaire schoen. De schoenen zijn ideaal voor dagelijks gebruik en bovendien erg hip en stijlvol. De ballerina is lekker makkelijk en goed te combineren met diverse outfits. Ook zijn de schoenen erg populair dankzij de aantrekkelijke prijzen en vele beschikbare variaties.

Variatie

Een ballerina varieert veel in vorm en hierdoor zijn er bij Ziengs veel verschillende modellen ballerina’s te vinden. Denk hierbij aan een ballerina met een ronde neus of juist een spitse neus, wel of geen hak. Ook is er veel keuze tussen een chique ballerina, een klassieke ballerina of een modieuze ballerina met studs en andere versieringen.

Ballerina's gratis thuis bezorgd

Bij Ziengs bezorgen we jouw ballerina's gratis bij je thuis. Mocht het onverhoopt niet zijn wat je ervan had verwacht kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur besteld, dan heb je morgen je nieuwe bestelling al in huis!

