Home

/

producten

Pantoffels voor meisjes 

Bij Ziengs kan je hele leuke pantoffels voor meisjes vinden! Sloffen zijn speciaal voor in huis en zorgen ervoor dat de meisjes absoluut geen koude voetjes in huis krijgen. Uren spelen tijdens de koude winterdagen met warme voetjes, dat wil natuurlijk ieder meisje! De pantoffels voor meisjes zijn er in allerlei leuke modelletjes, kleurtjes en details. Voor elk meisje is er wel een leuk model in het assortiment. Wist je dat het woord pantoffel afkomstig is uit de Griekse taal? Pantoffels waren oorspronkelijk namelijk geheel van kurk gemaakt, wat pantóphellos in het Grieks betekent. In ons ruime schoenen assortiment vind je met name de populaire pantoffels voor meisjes van het merk Bergstein. Dit merk heeft leuke modellen met een goede pasvorm. 

Meisjes pantoffels in veel verschillende maten

De pantoffels voor meisjes zijn bij ons vanaf maat 18 tot en met maat 30 verkrijgbaar. Meisjes pantoffels in maat 22, 23, 24 en 25 zijn voor meisjes tussen de 5 en 8 jaar. Ze zijn zo ontworpen dat de meisjes zelfs in huis goede ondersteuning aan hun voetjes hebben. Ze groeien hard en daarom zijn goede meisjes sloffen belangrijk. Meisjes pantoffels in maat 22, 23, 24 en 25 zijn er in schattige modelletjes. Denk aan kleuren als: aardbei rood, suikerspin roze, dropveter zwart of casual grijs. Deze kleuren zijn goed te combineren en de pantoffels zorgen voor heerlijke warme voetjes. Kinderpantoffels in maat 22, 23 en 24 worden het meest verkocht omdat jonge meisjes het heel fijn vinden als ze in huis lekker kunnen spelen terwijl ze warme voeten hebben. Ook zijn de meisjes verliefd op de hippe soorten pantoffels vanwege de leuke details. Voor meisjes pantoffels tot en met maat 30 kan je bij Ziengs altijd slagen!

Kinderpantoffels bij Ziengs

Pantoffels voor kinderen zijn onmisbaar in de winter voor de kleintjes. Niet alleen voor het hebben van warme voeten maar ook voor bescherming tegen verdwaald speelgoed, denk bijvoorbeeld aan een legoblokje. Daarnaast zorgen de kinderpantoffels voor extra warme voeten, wat in de koude winterdagen erg prettig kan zijn voor de kleine voetjes. Buiten dragen de kinderen natuurlijk warme en gevoerde schoenen, maar binnen in huis wordt extra ondersteuning vaak vergeten. Pantoffels zijn in de winter de beste vriendjes van kinderen. In de zomer zijn slippers ideaal. Sloffen voor kinderen bij Ziengs hebben we in veel verschillende modellen. Voor elk kind zit er wel een leuk model tussen. Bekijk de collectie pantoffels voor de perfecte kinderpantoffel of bekijk de collectie meisjesschoenen eens. Vandaag bestelt, is vaak morgen al in huis!