Birkenstock

BIRKENSTOCK

Ziengs heeft een ruime collectie Birkenstock slippers en sandalen. De Birkenstock slippers zijn bekend vanwege de goede kwaliteit en het hoge comfort. Birkenstock slippers hebben een ergonomisch voetbed waardoor het draagcomfort erg hoog is en je, je voeten natuurlijk en verantwoord kunnen bewegen. Het voetbed van de Birkenstock slippers heeft een hoge rand ter bescherming van de tenen en de pasvorm van de Birkenstock slippers is geoptimaliseerd door de aangebrachte vormen in het voetbed van de Birkenstock slippers. De Birkenstock slippers en sandalen zijn erg populair. Bekijk gauw het aanbod van Birkenstock slippers op onze website en beslis welk paar het beste bij jou past!

Verschillende Birkenstock modellen

De Birkenstock slippers en sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. De Birkenstock Gizeh slipper is veruit het populairste Birkenstock model en is verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Een typisch Birkenstock dames model is de stijlvolle Birkenstock Madrid slipper. Voor de mannen zijn er de stoere Birkenstock Milano slippers en voor de kinderen is er de hippe Birkenstock Tuvalu slipper.

Het comfort van Birkenstock

De slippers en sandalen van Birkenstock staan vooral bekend om hun comfortabele voetbed en pasvorm. De Birkenstock slippers bieden genoeg ruimte en bescherming aan jouw voeten door het gebruik van revolutionaire technieken die zijn verwerkt in het voetbed en de zool van de slippers.

Wat betekent het voetje in de schoenen van Birkenstock?

De afdruk van de voetjes in de sandalen en slippers van Birkenstock staat voor de breedtemaat. Birkenstock maakt gebruik van twee breedtematen. Het dichte voetje geeft aan dat de slippers geschikt zijn voor de smalle tot normale voet. Het open voetje daarentegen geeft aan dat de slippers geschikt zijn voor de normale tot brede voet. Bovenstaande geldt voor de dames- en herenmodellen. Voor de kindermodellen wordt er altijd gebruik gemaakt van een dicht voetje.

Gratis thuis bezorgd

Bij Ziengs bezorgen we je Birkenstock bestelling gratis bij jou thuis! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Birkenstock bestelling al in huis!

