Bergstein

BERGSTEIN

Bij Ziengs zijn vrolijk gekleurde Bergstein regenlaarzen voor kinderen te koop die zeer geschikt zijn voor grauwe weersomstandigheden. Ze houden de kindervoeten warm en droog. De laarsjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn geschikt voor jongens en meisjes. Bekijk onze collectie Bergstein laarzen en kies voor je kindje het leukste paar uit! Waarom Bergstein regenlaarzen? De Bergstein regenlaarsjes zien er niet alleen mooi uit, ze hebben ook een goede kwaliteit! De regenlaarzen voor jongens en meisjes hebben flexibele zolen en zijn erg comfortabel om langere tijd op te lopen. De kleurige regenlaarzen zijn eenvoudig schoon te maken doordat ze van rubber zijn gemaakt. Daarnaast hebben de regenlaarzen van Bergstein een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Bergstein snowboots voor volwassenen en kinderen

Naast de populaire regenlaarsjes zijn er bij Ziengs ook snowboots van Bergstein te koop! Dit zijn snowboots voor dames, heren en kinderen.

Gratis thuis bezorgd

Bij Ziengs bezorgen we je Bergstein bestelling gratis bij jou thuis! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Bergstein bestelling al in huis!

