Tamaris

Tamaris

Een van origine Duits bedrijf met passie en liefde voor het ontwerpen van schoenen, waarbij stijl, comfort en prijs elkaar uitstekend aanvullen. Tijdens het ontwikkelen van de Tamaris laarzen, enkellaarsjes en andere schoenen houden de ontwerpers een brede visie waarbij er veel ruimte is voor de verbeelding. Dit eenvoudige maar geniale recept heeft gezorgd voor het succes dat Tamaris inmiddels alom bekend en favoriet is van vele vrouwen. Ook Ziengs is fan! Tamaris is een van onze favoriete merken en we vertellen je hier waarom.

Tamaris damesschoenen

Als je een paar Tamaris damesschoenen aanschaft maak je een keuze, je kiest voor een merk dat jou het beste van alle werelden wil geven. Een Tamaris schoen is namelijk comfortabel, stijlvol, van hoge kwaliteit en afgestemd op de beste prijs.

Of het nu gaat om een ​​extravagante must-have Tamaris pump van de catwalk, een casual Tamaris sneaker of een modieuze kijk op een klassieke Tamaris enkellaars, wij hebben ze voor jou. Omdat we fan zijn van Tamaris hebben we daarom ook altijd honderden unieke paren ruim voor je op voorraad. Niet overtuigd? Bekijk hier alle damesschoenen.

Tamaris schoenen

Elk seizoen creëert het merk een gevarieerde wereld van schoenen die erop wachten ontdekt te worden door trendbewuste vrouwen. Maar niet alleen ontwikkelt Tamaris schoenen op basis van trends, ook is Tamaris vooruitstrevend als er wordt gekeken naar schoen technologie.

Zo zijn er verschillende feelgood-technologieën ontwikkeld waardoor je gemakkelijk een avond op de Tamaris sandalen met sleehak doorkomt.

Lees hier alles over de feelgood-technologieën van Tamaris >

Wist je dat: Tamaris zo geliefd is dat 70% van de vrouwen in Duitsland minstens één paar Tamaris-schoenen bezit?

Omdat Tamaris met zijn schoenen elke vrouw wil aanspreken wordt er binnen de drie belangrijkste pijlers onderscheid gemaakt in drie verschillende lijnen. Namelijk de Tamaris, Tamaris Trend en Tamaris Active.

Tamaris schoenen kopen

Tamaris Trend schoenen richten zich volledig op de modieuze vrouw, de laatste stijl trends worden hier gevolgd en vertaald naar bekende collecties zoals de Fashletics.

De Active schoenenlijn richt zich op comfort en dagelijks, casual gebruik. Binnen deze lijn zijn de schoenenontwerpers van Tamaris constant op zoek naar verbeteringen, gericht op het verbeteren van zolen, aansluitende breedtematen, orthopedische toepassingen en zachte maar stevige materialen voor dagelijks gebruik. 

Tenslotte wil Tamaris ook de zakelijke markt op zijn wenken bedienen. Deze specifieke collectie voor de zakelijke markt, is vooral gelet op tijdloze maar elegante modellen die uitstekend geschikt zijn voor dagelijks gebruik. 

Tamaris schoenen bij Ziengs

Wil je één paar of misschien wel je tweede paar Tamaris schoenen kopen? Wij begrijpen het helemaal! Ziengs biedt jou de ruimste collectie Tamaris schoenen aan, helpt je bij het kiezen en biedt jou de beste prijs! Heb je vragen over onze collectie? Neem gerust contact op!

