Vind hier onze openingstijden met Koningsdag!

Home

/

producten

Skechers

40producten

Skechers sale

Bij Ziengs vind je een ruim assortiment Skechers schoenen met korting in de sale. Ben je nog niet zo bekend met dit Amerikaanse merk? Dan wordt het hoog tijd dat dat veranderd! Skechers is een familiebedrijf dat inmiddels alweer 27 jaar bestaat. De schoenen staan bekend om hun comfort en trendy design. Op onze sale pagina staan de mooiste modellen voor dames, heren en kids op jou te wachten.         

Skechers sale dames

Dames, wanneer je een paar Skechers schoenen in de sale hebt gevonden zal je deze vast nooit meer uit willen trekken! Skechers schoenen zijn namelijk voorzien van Air Cooled Memory Foam. Hierdoor zijn ze ademend en schokdempend. Skechers schoenen zijn ideaal voor vrouwen met een actief leven. Daarom vind je in de Skechers sale collectie veel dames sneakers: van dad sneakers met chunky zolen tot klassiekere modellen die overal mee te combineren zijn.

Skechers sale heren

Ook voor de heren onder ons is er voor iedere stijl en smaak een mooi paar Skechers schoenen in de sale te vinden. Er zijn sneakers voor de sportieve man, instappers voor heren die houden van ultiem gemak en nette schoenen die mooi staan onder een pak of pantalon. Ook deze nette schoenen zijn voorzien van een voetbed met Air Cooled Memory Foam. Hierdoor bieden ze je voeten alle comfort tijdens je werkdag. Kijk snel welke Skechers heren schoenen uit onze sale jouw favoriet zijn!         

Skechers sale kind

Vergeet tijdens het sale shoppen ook je kinderen niet. De Skechers laarsjes en sneakers voor jongens en meisjes zijn stuk voor stuk sportief, stoer en voorzien van leuke details. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichtjes die aangaan bij elke stap die je kind zet. Hiermee maken jongens en meisjes gegarandeerd de blits op het schoolplein! Wanneer je vandaag je Skechers schoenen uit de sale bestelt, kunnen jij en je kind ze morgen al in huis verwachten!