Skechers

Skechers

Het schoenmerk Skechers werd op 29 mei 1992 opgericht door Robert Greenberg en zijn zoon Michael. Robert had al veel ervaring in de retailbranche, zo heeft hij pruiken verkocht, designer jeans geïmporteerd en hij was een van de oprichters van L.A. Gear. In 1992 daalde het marktaandeel van L.A. Gear, waarop Robert en zijn zoon Michael het bedrijf moesten verlaten. Hierop besloten zij samen om het merk Skechers op te richten. Dit deden zij in hun strandhuis in Manhattan Beach, California. Zij ontwierpen voornamelijk skateschoenen en laarzen. Later kwamen hier ook andere sportieve schoenen bij, zoals sneakers, hardloopschoenen en andere sportschoenen. Het hoofdkantoor van Skechers is nog steeds in Manhattan gevestigd.

Waar Skechers kopen

Waar kan je Skechers kopen? Skechers schoenen zijn te koop in onze online schoenenwinkel, maar wil je ze liever gelijk bekijken en passen, dan ben je ook van harte welkom in onze winkels. Bekijk de winkelpagina om direct een Ziengs winkel bij jou in de buurt te vinden, waar je de Skechers schoenen kunt kopen!

Skechers dames

Een aantal schoenen van Skechers voor o.a. dames zijn voorzien van Memory Foam, een materiaal dat in 2014 geïntroduceerd werd. Dit materiaal zit verwerkt in de binnenzolen van de damesschoenen, biedt ondersteuning en zorgt dat druk opgevangen wordt. Het materiaal is te vergelijken met een matras dat gemaakt is van traagschuim, welke elastisch is en na indrukken weer zijn eigen vorm terugkrijgt. De Skechers schoenen voor dames met Memory Foam zijn daarom uiterst comfortabel tijdens het lopen en sporten. Een aantal collecties van Skechers dames sneakers waarin Memory Foam verwerkt is, zijn de collecties:

  • Flex Appeal
  • Synergy
  • Relaxed FitSkechers heren

Skechers schoenen voor heren zijn bij Ziengs in diverse maten te koop, van maat 40 tot en met maat 48. Er zijn schoenen voor dames, heren, jongens en meisjes. De inkopers van de herenschoenen van Ziengs hebben hieruit de mooiste selectie gemaakt van de fijne schoenen, zo ook voor de Skechers voor heren.

Wist je dat: Skechers voor dames, heren en kinderen in totaal ongeveer 3000 verschillende modellen per jaar maakt?
 

Skechers kinderschoenen

Wist je dat Skechers ook kinderschoenen te koop heeft die erg comfortabele zijn? Trek je zoon of dochter dit schoenmerk aan en geef daarmee een outfit een stoere look. De schoenen zijn vaak voorzien van felle, kleurige details, soms zelfs een neonkleurig detail. Populair onder de kinderen zijn de Skechers schoenen met lampjes in de zool. De Skechers kinderschoenen zijn daardoor niet alleen comfortabel en flexibel, maar ook vrolijk.
 

Skechers schoenen

De Skechers schoenen hebben een ding met elkaar gemeen: ze hebben allemaal een stoere look. Het grootste gedeelte van het assortiment bestaat uit sneakers, maar als het geen sneakers zijn, hebben ze vaak stoere, sportieve details. De Skechers schoenen voor meisjes hebben naast de sportieve details ook veel typisch meisjesachtige details zoals glitters, pailletten, of vrolijke patches. De Skechers schoenen voor jongens hebben meestal grove zolen en neonkleurige details. De dames- en herenschoenen zijn voornamelijk van basic kleuren, zoals zwart, blauw, beige en bruin. Skechers schoenen zijn ideaal voor casual gebruik, het voelt alsof je op wolkjes loopt en staat goed onder een spijkerbroek. Daarom zijn de Skechers schoenen ook uitermate geschikt voor beroepen waarbij je lang staat.

