Shoesme

SHOESME

In 1999 is Shoesme opgericht en inmiddels zijn ze toonaangevend op het gebied van kinderschoenen. Shoesme heeft haar collectie namelijk aangepast op de verschillende leeftijdscategorieën. De Shoesme schoentjes zijn voorzien van decoratieve details en versieringen en bovendien voorzien van frisse en hippe kleuren. De populariteit van de Shoesme schoentjes is te danken aan het feit dat de schoentjes speciaal zijn ontwikkeld voor een specifieke doelgroep. De Shoesme collectie bij Ziengs bestaat voornamelijk uit babyslofjes, enkelbooties, klittenbandschoenen, sneakers en leren lopen schoentjes. De schoentjes zijn voornamelijk van leer gemaakt, dit geldt ook voor de voering en de binnenzool van de Shoesme schoentjes. Een aantal Shoesme schoenen zijn exclusief verkrijgbaar bij Ziengs! Alle Shoesme schoentjes hebben een anti-slip zool welke voor grip zorgt. Hierdoor kunnen kinderen veilig hun eerste stapjes zetten!

Shoesme Babyproof Smart: voor de eerste stapjes

Shoesme heeft een speciale Babyproof Smart collectie ontwikkeld. Deze schoentjes zijn ontworpen om de voetjes van uw baby te beschermen bij de eerste stapjes en beschermen ook tegen de kou. Met name comfort en flexibiliteit zijn belangrijk bij babyschoentjes. De Shoesme Babyproof schoentjes zijn voorzien van een verstevigde hiel en antislip zool. De schoentjes zijn gemaakt van leer dat gefoamd is. De Babyproof Smart schoentjes zijn er voor jongens en meisjes van maat 18 tot en met maat 22. De groei van de voetjes en het intensieve gebruik gaan vaak hand in hand met de levensduur van de schoen. Al zijn de Shoesme leren lopen schoenen nog zo Babyproof, slijtage van de babyschoenen is niet te voorkomen. De neuzen van de schoentjes zijn het meest kwetsbaar en zelfs de premium kwaliteit leer dat Shoesme gebruikt op deze plaatsen, voorkomt uiteindelijk niet dat de schoen kan slijten. Kruipen zal het proces van slijtage versnellen. Binnenshuis op vlakke vloeren geeft het geen problemen. Bij kruipen op een harde ondergrond of een ondergrond die ruw is afgewerkt (bijvoorbeeld steen) schaaf je op den duur door het leer heen. Wij adviseren dan ook om kruipen op ruwe oppervlakken zoveel mogelijk te vermijden. Ook als je kindje langere tijd op de grond gaat spelen, bijvoorbeeld in de tuin, is het beter om de schoentjes uit te trekken.

Shoesme Extreme Flex: flexibele eerste loopschoentjes

De Extreme Flex schoenen van Shoesme zijn ontworpen voor de kids die lopen onder de knie hebben en klaar zijn voor soepele loopschoenen. Door het gebruik van een speciale soort rubber zijn de zooltjes flexibel. Bij de Extreme Flex schoentjes wordt de flexibiliteit gecombineerd met de stevigheid vanuit de hiel. De schoentjes zijn voorzien van demping en het binnenzooltje is uitneembaar. De Extreme Flex schoentjes zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes van maat 19 tot en met maat 24.

Gratis thuis bezorgd

Bij Ziengs bezorgen we je Shoesme bestelling gratis bij jou thuis! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur besteld, dan heb je morgen je nieuwe Shoesme bestelling al in huis!
