Panama Jack

PANAMA JACK

Schoenen van Panama Jack zijn van oorsprong comfortabele wandelschoenen. In 1989 werd in Spanje het merk Panama Jack opgericht. De kenmerken kwaliteit en comfort zijn vanzelfsprekend bij een paar schoenen van Panama Jack. De schoenen worden met de hand gemaakt en milieuvriendelijk geproduceerd. Bij Panama Jack worden de schoenen op een zo schoon mogelijke manier gemaakt, het bedrijf is erg milieubewust en actief op het gebied van goede doelen.

Een heerlijk warme voering door 100% schapenwol

Een aantal Panama Jack schoenen hebben een voering van echt schapenwol! De 100% schapenwollen voering van de Panama Jack schoenen houdt de voeten warm en is tegelijkertijd ventilerend. Daarnaast zijn er een aantal schoenen voorzien van imitatiebont. Vele stoere heren- en vrouwenschoenen van Panama Jack zijn daardoor heerlijk warm.

Kwaliteit en comfort

Schoenen van Panama Jack staan garant voor comfort en zijn uitermate geschikt om lange tijd op te lopen zonder pijnlijke voeten te krijgen. De boots, laarzen, sandalen, slippers en comfortschoenen worden gemaakt van leer en vetleer. De voering en binnenzool zijn van leer of textiel gemaakt. Dit alles zorgt voor een hoge kwaliteit en veel comfort.

Gratis thuisbezorgd

Bij Ziengs bezorgen we je Panama Jack bestelling gratis bij jou thuis! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur besteld, dan heb je morgen je nieuwe Panama Jack bestelling al in huis!

