Home Meisjes


Skechers Meisjes

SKECHERS MEISJES

De Skechers schoenen voor meisjes zijn de ultieme meisjesdroom: glitters, pailletten, lichtjes, vrolijke patches en roze kleurtjes: ze hebben het allemaal. Schoenen uitzoeken met kinderen is niet altijd leuk, sommige kinderen hebben een hekel aan het gefriemel aan hun voeten. Spelen is natuurlijk veel leuker! Wil je jouw dochter toch enthousiast maken? Laat haar dan een rondje lopen op de Skechers schoenen met lampjes en/of glitters, alle meisjes zijn dan helemaal om!

Skechers meisjesschoenen

De Skechers meisjesschoenen zijn populair omdat ze de kinderen heel erg aanspreken door de opvallende details. Waar een papa of mama misschien eerder kiest voor een egaal schoentje die overal bij past, worden de kindjes vaak blij van de gekke, vrolijke meisjesschoenen. Hierdoor wordt een eventuele strijd om de schoenen iedere dag weer (zelfstandig) aan te trekken een stuk minder, want de Skechers meisjesschoenen worden door de trotse eigenaressen maar wat graag aangetrokken.

Skechers Twinkle Toes

De Skechers Twinkle Toes zijn ontzettend populair onder meisjes: deze schoenen zijn misschien wel het bekendst van alle meisjesschoenen. De vrolijke lichtjes van de Skechers Twinkle Toes bevinden zich in de neus, welke vaak bedekt zijn met glimmende pailletten. Trek de schoenen aan, loop rond en de lichtjes gaan achter elkaar aan! Naast de Skechers Twinkles Toes zijn er ook andere schoenen met lampjes: de Skechers S Lights, hierbij is er een lampje in de zool verwerkt.


 

Skechers meisjes bij Ziengs

Benieuwd naar de Skechers schoenen voor meisjes bij Ziengs? In onze winkels werken heel veel collega’s die jouw kindje (en jou) heel graag willen helpen wanneer je op schoenenjacht bent. Is de kidsspecialist van het filiaal niet aanwezig? Geen probleem, een andere collega helpt je graag met het opmeten van voeten of het uitlichten van de sterke punten van de diverse merken. Het ene merk is beter voor smalle voeten, de ander is zeer geschikt voor de wat bredere voetjes. Onze collega’s kunnen je hier alles over vertellen, samen kunnen jullie de collectie van sneakers tot laarzen samen doornemen. Ook online kan je de mooiste Skechers voor meisjes bij Ziengs vinden.

