Vind hier onze openingstijden met Koningsdag!

Home

/

producten

Meisjes sandalen

Meisjes sandalen

Meisjes sandalen van de echte topmerken kan je in ons ruime assortiment vinden. Elk seizoen staan er weer stijlvolle en comfortabele sandalen voor je klaar. Kleurrijke panterprints van Shoesme of lichte en ondersteunende sandalen van Teva zijn onder andere te vinden tussen meer dan 90 sandalen! Ziengs is groots in meisjes slippers en sandalen, ga nu op zoek naar het perfecte paar voor aankomende zomer! Onze meisjes sandalen bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit - ze hebben stuk voor stuk precies wat een perfecte kinderschoen nodig heeft. Bij Ziengs zetten we de voetjes van het kind op plaats nummer 1. Shop de collectie voor meisjes en jongens vandaag nog bij Ziengs.

Meisjes sandalen met hak

De droom van elk meisje: er als een prinsesje bij lopen! En hoe kan dat nu beter dan op een paar meisjes sandalen met hak en een leuk jurkje! Onze meisjes sandalen met hak zijn perfect voor elke gelegenheid, van een dagje uit tot een feestje. Met een elegante, lage hakhoogte en een comfortabel voetbed kunnen onze kleine meiden er best een stukje op lopen. Bij het kiezen van meisjes sandalen met hak is het belangrijk om rekening te houden met de juiste pasvorm en ondersteuning. Onze sandaaltjes en slippers zijn ontworpen met het oog op de groei van de voetjes voor de meisjes en jongens.

Leren meisjes sandalen

Sandalen die bekend staan om het comfort en de stijlvolle looks zijn de sandalen van Birkenstock. Exclusief bij Ziengs kan je een heleboel Birkenstock meisjes slippers en sandalen vinden, je hebt de keus uit meer dan 50 verschillende soorten! Wat maakt deze slippers nou zo populair? Het voetbed van natuurkurk biedt de juiste ondersteuning voor de kindervoetjes en beschermt de voeten tegen stenen of ander losliggend puin. Wees nou eerlijk, dat zijn toch de perfecte leren meisjes sandalen voor op vakantie? Ook bijvoorbeeld het merk Kipling heeft verschillende leren meisjes sandalen in veel verschillende kleuren en modellen. Kijk gerust eens tussen het meisjes sandalen assortiment, er is veel keuze aan leren meisjes sandalen. 

Gioseppo meisjes sandalen

Ken je de meisjes sandalen van Gioseppo al? Dit gaan de beste vriendjes worden van je kids. Je wordt spontaan vrolijk door de meest unieke modellen met frisse kleuren en details! Het Spaanse familiebedrijf produceert op dit moment meer dan 3 miljoen schoenen, sandalen, slippers en regenlaarzen per jaar. En elk model heeft zijn eigen unieke eigenschappen, bedacht door één familie. De Gioseppo meisjes sandalen hebben veel Mediterraanse invloeden en zijn voorzien van een klittenbandsluiting of een gesp. Gioseppo meisjes sandalen zijn betaalbaar, superhip en ontzettend goed voor de voeten van onze meisjes. Hier kunnen ze gegarandeerd uren op spelen en rennen.

Hippe en leuke meisjes sandalen

Bij Ziengs zijn er verschillende leuke meisjes sandalen te vinden. Bijvoorbeeld sandalen met felle kleurtjes, strakke designs of met een sportieve uitstraling. Voor zomerse temperaturen, lekker buiten spelen en het glunderen van geluk ben je bij Ziengs op de juiste plek. Want wij hebben voor jou en je dochter de perfecte hippe meisjes sandalen in ons assortiment! Wij selecteren onze hippe meisjes sandalen niet alleen op een trendy uitstraling, maar zorgen er ook voor dat er altijd een goed voetbed aanwezig is. Wanneer je niet alleen kiest voor leuke meisjes sandalen maar ook gaat voor kwaliteit, dan moet je zeker bij Ziengs zijn. Morgen al op vakantie? Geen probleem. Wanneer je ze vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je ze morgen al in huis hebt! Shop vandaag nog bij Ziengs.