Home

/

producten

Lacoste

Lacoste schoenen

De mooiste Lacoste schoenen koop je nu ook bij Ziengs! Het iconische Franse merk bestaat al bijna 90 jaar en is te herkennen aan het logo met de kleine groene krokodil. Deze krokodil is een verwijzing naar de oprichter René Lacoste. Zijn bijnaam was namelijk ‘le Crocodile’. Lange tijd produceerde Lacoste alleen kleding, waarvan het poloshirt het bekendst was. Tegenwoordig zijn er ook Lacoste brillen, parfum en schoenen verkrijgbaar.

Lacoste sneakers

In de collectie bij Ziengs vind je Lacoste schoenen voor heren. Het beeld wat veel mensen van Lacoste hebben, als merk met een elitair imago, klopt niet meer helemaal. Naast tennis-, golf- en zeilkleding produceert het Franse merk tegenwoordig ook vrijetijdskleding en schoenen. De herensneakers in onze collectie zijn zowel te dragen onder een nette pantalon als onder een jeans. Gemaakt van leer en met veel draagcomfort zijn de Lacoste sneakers een ideale aanvulling op jouw garderobe.  

Lacoste schoenen kopen bij Ziengs

Wanneer je jouw nieuwe Lacoste schoenen bij Ziengs koop ben je verzekerd van de beste service. Wist je bijvoorbeeld dat je jouw schoenen morgen al in huis hebt wanneer je voor vandaag je bestelling plaatst? Mocht je aankoop niet helemaal naar wens zijn dan kan je altijd nog retourneren. Voor vragen over artikelen of je bestelling kan je terecht bij onze klantenservice of in een van onze winkels!